Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Възможно е през зимата Русия да удари украински електроцентрали, за да остане народът на тъмно и студено. Такава прогноза направи пред NovaNews проф. Михаил Станчев.

Oще по темата
„Ако допуснем реално, че Путин може да използва ядрено оръжие, е достатъчно само да взриви един реактор в Запорожката атомна електроцентрала. Голяма част от територията ще бъде замърсена”, допълни професорът.

„Очакваше се, че Путин ще анексира и Запорожката електроцентрала. Основният персонал там е украински. Сега ги принуждават да работят, но трябва да вземат руски паспорт”, поясни той.

По думите му за момента в Харков има ток. Градът обаче бил празен, а хората се страхували да излязат заради набези на хулигани.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

41

Анонимен

преди 1 година

Този много *** ако си мисли, че някой ще му повярва. Може, ако са зомбирани. Русия си защитава рускоезичното и по самосъзнание население, а той ми пише, че шели били да взривят атомен реактор. Мозъка му е взривен на този самозван професор от няколко сребърнкка.

40

Анонимен

преди 1 година

Господин професорът наистина ли счита, че целта на Путин е да прави мръсн0 на украинските граждани? Наистина само професор би стигнал до такъв извод.

39

Анонимен

преди 1 година

До *** 46. Американците ударили югославските електроцентрали през пролетта. Това напълно променя нещата и говори за това колко добри сърца имат американците. Така ли да те разбирам? И ти считаш, че до зимата те могат да бъдат оправени? Могат. Но до коя точно зима?

fallback