Снимка: БГНЕС
fallback

Мащабна въздушна атака в родния град на украинския президент Володимир Зеленски Кривой Рог - поразена е помпената станция, в следствие на което се е повишило рязко нивото на местната река, съобщават от Bulgaria ON AIR.

Медии твърдят, че целта на Русия е хуманитарна криза и затова в последните дни удря цивилни обекти. Съобщава се за експлозии и в Запорожие и Одеска област.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

54

Анонимен

преди 1 година

Най после да дочакаме Русия да се разсърди. Стига с тая хуманност. Украинците и евроатлантическите им куратори избиха много цивилни на територията на освободените от Русия земи.Сега трябва да почне истинското настъпление.

53

Тони

преди 1 година

Представи си колко са изпаднали русите... Понеже не могагат да се мерят с военната мощ на Украйна, дай да стреляме по цивилни. Как ми се иска света да им даде от собственото им лекарство.

52

Анонимен

преди 1 година

Русофилите: 1. САЩ били по зли. 2. Милиони цивилни да бъдат без ток, вода и под наводнение не ги смущава въобще. 3. Новата опорка е, че тези ТЕЦ-ове и язовири ги бил строил СССР. Все едно не са били украинци които са работили на тези строежи и все едно Украина не си ги е платила. Всеки нормален човек вижда много ясно, че който поддържа русия не е наред с главата.

fallback