Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Руските сили през последните 48 часа отново се опитват да напреднат на юг от украинския град Изюм в Източна Украйна, заяви днес британското министерство на отбраната, предаде Ройтерс.

Oще по темата
Целта им е да проникнат по-надълбоко в Донецка област и да обкръжат от север град Северодонецк, изтъкна министерството в Туитър.

Ако украинските цивилни, които все още не са напусналите районите, в които се водят сражения, не се възползват от възможността да се евакуират през хуманитарен коридор, то е възможно Русия да не направи разграничение между тях и военни цели на Украйна, предупреди британското ведомство.
/БТА/


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

98

Анонимен

преди 1 година

По средата на страницата има снимка на щастливи евроатлантици.Един път редакцията да сложи нещо на място:)

97

Анонимен

преди 1 година

Той този град Северодонецк, не беше ли под руски контрол? Какво ще го обкръжават тепърва руснаците? И то от север, откъдето дойдоха.

96

Хитър Петър

преди 1 година

Руската армия е пълно недоразумение! Нямам думи, крадат тоалетни и се изненадват, че в селата има ток и асфалт по улиците! Това са наистина безмозъчна нация! Москва и Петербург и всичко приключва, останалата част са пропаднали много повече дори от най бедната африканска държава! Каква армия от ниско образовани хулигани? Голям резил и падение! Но не съм изненадан в казармата съм бил на учения с руснаци още по времето на бкп и кпсс и тогава бяха същите ***! Завиждаха ни за всичко! Те са мързели

fallback