98

Анонимен

преди 1 година

По средата на страницата има снимка на щастливи евроатлантици.Един път редакцията да сложи нещо на място:)

97

Анонимен

преди 1 година

Той този град Северодонецк, не беше ли под руски контрол? Какво ще го обкръжават тепърва руснаците? И то от север, откъдето дойдоха.

96

Хитър Петър

преди 1 година

Руската армия е пълно недоразумение! Нямам думи, крадат тоалетни и се изненадват, че в селата има ток и асфалт по улиците! Това са наистина безмозъчна нация! Москва и Петербург и всичко приключва, останалата част са пропаднали много повече дори от най бедната африканска държава! Каква армия от ниско образовани хулигани? Голям резил и падение! Но не съм изненадан в казармата съм бил на учения с руснаци още по времето на бкп и кпсс и тогава бяха същите ***! Завиждаха ни за всичко! Те са мързели

95

да

преди 1 година

какво животно трябва да си да използваш деца и жени за жив щит! това правят укрите бандити! досега русите щяха да очистят тия фашисти и да забравят!

94

Анонимен

преди 1 година

Нещата ще се върнат до 23 02 и жалко за жертвите от двете страни , разрушените градове и прокудените хора . Възмездие може да има само ако Русия бъде бита и унизена но това без САЩ трудно ще се получи , а САЩ не искат раздробена руската империя .

93

Еврейн (Да де, ама..

преди 1 година

Да де, ама вече тези преводи от англо-саксонските ТВ-та и опорките от укро-мас-медиите взеха да се повтарят. Според тях бойците на РФ все се опитват да атакуват, "опитват се да напредват", и пр А интересно защо тогава укро-нацистите претърпяват поражение след поражение, и непрестанно се предават цели техни бригади (е, разбира се,ако не ги застрелят техните в гръб). И другото неверно е,че Целта е да обкръжат град Северодонецк.Не Северодонецк,бе,а Славянск. Северодонецк отдавна вече е превзет

92

Анонимен

преди 1 година

Путин: Украина пришла в Российскую империю с тремя территориями Киев, Житомир и Чернигов, остальное досталось ей потом, в том числе от Ленина.

91

Анонимен

преди 1 година

Русия губи а Украйна печели, но русофилите са *** и не могат да го разберат това нещо.

90

паралелепипед

преди 1 година

До Ттт - Психологията на този вид нещастници ми е напълно понятна. Да, имат пари, защото са се блъскали като дисаги в ***. Много от тях са пенсии, не могат да вървят, изпотрепани от работа, натискат си парцалята из САЩ, Канада, Западна Европа, но благоговеят за Рассия. Това котило е конгломерат от сбъркани индивиди с много лош френски или английски, за които животът на Запад е мрачен, а жизнь-ът в Рассия - прекрасен. Да не думам за партайгеносетата от БКП, които са затлачили Запада.

89

Ангелов

преди 1 година

Руснаците са побеждавал когато са се били за Русия срещо Наполеон Хитлер. През 1878 когато са се били за освобождението на България е имало още финландци украинци румънци българи. Сега в Украйна не се бият за родината си а за мераците на едно тръгнало си от този свят човече и затова напредват като охлюви на никой не му се мре за малкото фюрерче и ще.стигнат там откъдето са тръгнали жалко само за загиналите руснаци и украинци.

88

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

До дядо йоцо гледа --- Падне ли този град, не само до Инглиш Ченъл (Ламанш) ще стигнат, но с танкове, БТРи и пехота ще прецапат из океана, та чак до Ню Йорк и зад него. ;)

87

До Купувайте рубли

преди 1 година

Стабилизирана е както лева около 85та. Долари и евро на черно на четворен курс!

86

Ттт

преди 1 година

Странно нещо е русофилството. Децата и внуците на мои приятели живеят на запад, взеха дори гражданство. Хвалят се, че потомците им са успели, дори забогатели! Ходили им на гости, видели свят, били доволни. Но стане ли въпрос за Русия, по-лошо от запада няма! Странно нещо е русофилството!

85

дядо йоцо гледа

преди 1 година

После Северодонецк следва Киев, Берлин, Лондон, Вашингтон и Северна Америка. Само този Северодонецк да падне.

84

паралелепипед

преди 1 година

До Купувайте рубли - Голяма стабилизация викаш 60 рубляка за 1 (един) щатски долар. Още малко и ще ни посъветваш "купувайта Москвичи и съветски телевизори". Ми те балъците със СеСеСеРейските ТВ приемници дадоха фира. А и защо с еврото в банковата ми сметка да купувам тоалетна хартия?

83

Анонимен

преди 1 година

До 105:Ти добре ли си?1878 г. не е имало България.Те не ни нападат,а ни помагат да възтановим българската държава.Ако не бяха дошли насам през 1878 г. руските войски нямаше да има България.

82

Анонимен

преди 1 година

По същия начин нападнали и България през 1878 ги то във мирно време. Заради няколко революционера които реално не искали да спазват Законите на Османската Власт тогава , а как спазват Законите днес на ЕС , вижда се точно и ясно ....... България не е мръднала до сега , на последно место в ЕС. Каквато била България при Византия , Османска Империя е същата и през 2022 само дето има интернет сега

81

До Анонимен 87

преди 1 година

Мозък, Хитлер губи войната защото армията е била пръсната по цяла Европа, отчасти и Африка. Ако войната беше само срещу СССР, щяла е да приключи за седмици. пОнимаеш? Вижда се че и руския ти е от Гугъл...

80

Анонимен

преди 1 година

Този град не беше ли превзет преди около 10тина дни според Кремъл?

79

Анонимен

преди 1 година

САЩ се готви за есенна кампания и тогава ще има изнасяне съпроводено с жално скимтене .