Снимка: БГНЕС
fallback

Протестиращ прекъсна живото излъчване на руската държавна телевизия, размахвайки плакат с надпис: „Няма война, спрете войната“.

На кадри, широко разпространени в Русия, включително в приложението Telegram, жената влиза в кадър зад водещата в новинарската програма „Время“ на Първи канал.

„Не вярвайте на пропагандата, те ви лъжат, руснаци срещу войната“, пишеше на табелка, която жената държеше.

Протестиращата, по-късно идентифицирана като Марина Овсяникова, е служител на телевизията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

176

Димби Провадия

преди 2 години

Гришо победи най-невероятния Александер Бублик , и е вече на четвърт финал . Моля ви , оставете Окрайна , въпреки че знаете кой ще спечели и защо и от къде и как ..... Кажете , коментирайте Гришо , на който знаете и Ph на урината му . Защо е победил : Бублик не си е направил клизма преди мача или е в ремисия а нашия е правил страхотен кЕкс с някоя световно известна красавица ( на която само можете да си ударите една ракетка ) - хайде творете за момчето , което има кеш 20.000.000 долари .

175

Я, па Я

преди 2 години

До Анонимен 187. Ти как мислиш, дали в длъжностната и характеристика е написано, че е длъжна да прави пропаганда в защита на ***-Путин. На мен не ми се вярва. Пък и си мисля, че само едно прасе би било долно от помия и ***. Хората са мислещи същества и правят разлика от добро и зло, истина и лъжа. Това е трудно и непонятно за вас русолизците, за вас истината е такава каквато каже бащицата или партийния секретар. И не разбирате защо руснаците в Украйна се бият срещу войските на Путин.

174

Анонимен

преди 2 години

До Чичо СамПо-скоро за справка виж Ирак или Либия. Или Египет преди генерал Сиси. Генералът е по-демократ от Мубарак? А стига бе! Само, че в тези държави няма атомни бомби и ракети. Супер изтребители, ракети и стратегически бомбандировачи.

fallback