Снимка: БГНЕС
fallback

Русия предупреди днес страните, които са съседни на Украйна, да не приемат бойни самолети на Киев, които после ще бъдат използвани срещу силите на Москва и обвини Румъния, че е разрешила подобни кацания, предаде Франс прес.

Oще по темата
"На практика цялата авиация на режима на Киев, годна за участие в боеве, беше унищожена. Но ние знаем от сигурни източници, че украински машини, са излетели към Румъния и други съседни страни", заяви говорителят на руското министерство на отбраната Игор Конашенков.

"Използването на мрежата от летища в тези страни за база за украински военни самолети и за тяхното последващо използване срещу руските въоръжени сили би могло да бъде смятано като намеса на тези страни във въоръжен конфликт", предупреди говорителят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

364

Чаошеско

преди 2 години

Героична Румъния прие украински самолети при себе си, а нашите путолизци едни снаряди не смеят да дадат, да не би джуджака да ги погледне лошо! Аман от родоотстъпници и страхливци в тая страна.

363

Анонимен

преди 2 години

Ако сега се бием срещу Путин всички големи на думи и тарикати ще се нас, ерат и ще развеят бельото знаме. Да пази Бог, силни на думи а на действия с 300ста.за Повечето писари се отнася. Защото четем някъкви които си изразяват омразата против паметта на руски войници, Дане забравяме че Украинци има не само руснаци.

362

Анонимен

преди 2 години

Путин, що не вървиш от там дет си дошъл.

fallback