364

Чаошеско

преди 2 години

Героична Румъния прие украински самолети при себе си, а нашите путолизци едни снаряди не смеят да дадат, да не би джуджака да ги погледне лошо! Аман от родоотстъпници и страхливци в тая страна.

363

Анонимен

преди 2 години

Ако сега се бием срещу Путин всички големи на думи и тарикати ще се нас, ерат и ще развеят бельото знаме. Да пази Бог, силни на думи а на действия с 300ста.за Повечето писари се отнася. Защото четем някъкви които си изразяват омразата против паметта на руски войници, Дане забравяме че Украинци има не само руснаци.

362

Анонимен

преди 2 години

Путин, що не вървиш от там дет си дошъл.

361

Анонимен

преди 2 години

Писна ми от русофилистичните претенции на путинофилите и Путин: Украйна да приеме нашите искания, Полша да не прави това, България да не прави онова, света да се съобразява само с нашите претенции. Путиландци, явно още не можете да разберете, че Слънцето не се върти около, и заради, Московията. В нета върви следния виц: Когато Ким Чен Ун разбрал за нападението на Русия над Украйна казал:"Вече не съм най-големия ид-и-от в Света.". Руснаците ги чака живот като в Кимоланздия...дълги години.

360

???

преди 2 години

Смърт за ПУТИН И ВСИЧКИ ПРИБЛИЖЕНИ ОЛИГАРСИ

359

Анонимен

преди 2 години

Русия предупреди Че вече е готова да се предаде на Украйна.

358

Народеее!!!!

преди 2 години

Чета коментари по долу за убити руски войници и подигравка с паметта им.Ей въшлъовци петнящи паметта на убитите няма разлика между вас и фашистите срещу които се води тази война!Срамувам се от вас!

357

К

преди 2 години

ДОЛУ НАТО!

356

Кико

преди 2 години

Да пази Господ от лош съсед! От роднина можеш да избягаш от съсед НЕ!

355

До АНОНИМЕН

преди 2 години

На Путин му е все тая дали ще му дадете повод или не. Ако не му го дадете , сам ще си го даде! Този човек е озверял ...

354

Анонимен

преди 2 години

Като чете простотиите по-долу човек се чувства омърсен. Простотия до шия. Закъде сме с такъв *** народ!

353

Анонимен

преди 2 години

Абе т.панари, не яи ли хрумна че това може да е план Б на екитие за намаление на населението след като план А с ковид и ваксините не успя? Ако румънците продължат да засилват бойни самолети в бойните действия срещу руската армия само ще дадат повод на Путин да премине към осъществяване на плана на елитите. Руската армия може да напредва бавно, но руските ракети веднъж изстреляни имат максимум половин час да избият милиарди и да отровят планетата.

352

Гол след Гол

преди 2 години

Тези в Кишинев дали се притесняват много?

351

до 403

преди 2 години

"Трябват само няколко думи от страхливеца Столтенберг: "Влизаме в Украйна, за да изгоним нацистите."- точно за това настоява великия чистокръвен украинец Зеленски. И ще насране рай.

350

Анонимен

преди 2 години

Да дойдат украинските пилоти на Шабла имаме няколко руски самолета и да ги взимат.

349

Анонимен

преди 2 години

Ама какво значи да диктува на съседните независими държави какво да правят?Това си е чисто обявяване на война под условие.Путин дефакто обяви война на Европа.Във всеки един момент може да реши,че някоя държава е нарушила ултиматума му и да я нападне.

348

Хайде

преди 2 години

От заплахи към Украйна мина на заплахи към съседните й страни ! Както е почнал, може да стигне до Луната и Марс !

347

Анонимен

преди 2 години

Натовците пак сънувате

346

Анонимен

преди 2 години

До Мнение Руснаците видяха сметката на доста хора и без дрон . Малко новичок и без шум видяха сметката на доста служители и агенти на САЩ и НАТО. Някои и полудяха и лекарите не можаха да открият и какво им е, няма и новичок

345

ББ

преди 2 години

и да путин обвинява Румъния,че приема гладни и прогонени от домовете им деца,прогонени от армията му...убивани...Румъния поклон...Велик Народ сте!!!