Снимка: БГНЕС
fallback
Действията на Русия заплашват евроатлантическата сигурност. Това се казва в изявление на НАТО, цитирано от БГНЕС.
 
Северноатлантическият съюз разгръща допълнителни отбранителни сухопътни и въздушни сили в източната част на алианса.
 
Северноатлантическият Съвет решително осъжда военната операция на Русия срещу Украйна и призовава Москва незабавно да прекрати военните действия срещу Украйна и да изтегли своите войски.
 
НАТО реши да предприеме допълнителни стъпки за по-нататъшното укрепване на сдържането и отбраната в целия Северноатлантически съюз. 
 
 
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

38

Човек

преди 2 години

Когато някои човеци са прогонили Светият дух от себе си, то те нямат мерило за добро и зло. Фашизма стана приемлив с ковид зомбирането. Сега на практика го показахме. Русия е едничката опора на това което е малко останало в света добро.

37

ano.en kato ako

преди 2 години

До Анонимен-41 Nie si imame (grozno pate) radev go iazdi ?

36

ГОЧО

преди 2 години

Ами кво чакате, нападайте Русия де! Нато е една смешна 1педераско1-1дебилска1 сбирщина, която се разтреперва само като чуе за Русия! Да не мислите че Русия ще използва обикновени оръжия срещу нато!!?? Всички подцениха Путин а той се оказа есинственият трезво мислещ политик в света, който направи смешни и жалки всички европейско-1педераски! лидери и им показа къде им е мястото! А сега се получи шах и мат с три хода! Бидона пръв се изнесе от потъващият кораб-украйна а щяха да умират с тях!

fallback