38

Човек

преди 2 години

Когато някои човеци са прогонили Светият дух от себе си, то те нямат мерило за добро и зло. Фашизма стана приемлив с ковид зомбирането. Сега на практика го показахме. Русия е едничката опора на това което е малко останало в света добро.

37

ano.en kato ako

преди 2 години

До Анонимен-41 Nie si imame (grozno pate) radev go iazdi ?

36

ГОЧО

преди 2 години

Ами кво чакате, нападайте Русия де! Нато е една смешна 1педераско1-1дебилска1 сбирщина, която се разтреперва само като чуе за Русия! Да не мислите че Русия ще използва обикновени оръжия срещу нато!!?? Всички подцениха Путин а той се оказа есинственият трезво мислещ политик в света, който направи смешни и жалки всички европейско-1педераски! лидери и им показа къде им е мястото! А сега се получи шах и мат с три хода! Бидона пръв се изнесе от потъващият кораб-украйна а щяха да умират с тях!

35

Анонимен

преди 2 години

Винаги с братска Русия, вечна дружба.

34

Замислен

преди 2 години

До 15: Не руската армия те е окупирала а, съветската армия, начело с ГРУЗИНЕЦ и военнен съветник УКРАИНЕЦ, за евреите от НКВД, които не са руснаци няма да споменавам. Будть здоров.

33

РР

преди 2 години

Русия няма превес във въздуха срещу НАТО, липсва и руски самолет, който да го осигури. Блъфа с ядрената война на Путин е само за пред феновете си. Никой диктатор не желае смъртта си, а продължение на диктатурата си. Рубладжиите в България съвсем скоро ще разберат какво е наказанието за национално предателство.

32

Анонимен

преди 2 години

Путин трябва да премахне хунтата веднага иначе ще стане Афганистан.

31

Анонимен

преди 2 години

Да! Русия наистина влезе там,по молба на републиките! Украйна,не само че не реши въпроса цели 8 г,но разреши и чужди наемници да има на нейна територия! Мачкай г-н Путин! Майната му на НАТО!-:)))

30

Анонимен

преди 2 години

19 - това за отбранителния съюз да отидеш да го кажеш на стотиците хиляди жертви на войната в бивша Югославия. Ти може и да не си бил роден тогава. Образовай се!

29

Анонимен

преди 2 години

26. И Русия влезе по молба на републиките, защото Украйна ги бомбардира постоянно. Нещо да кажеш?

28

Талибан

преди 2 години

НАТО като направете референдум дали искаме НАТО,българите в мнозинството сме с русите,нали дойдоха демократи в Украина,те и от нас станаха по зле

27

УСА

преди 2 години

Няма лошо да се избият глупавите взаимно. Ще останат само умните като нас в Америка. Ха ха ха, давай Путин, напред украински лъвове! Мачкайте се взаимно! Няма да мърсите повече климата.

26

Анонимен

преди 2 години

Прови са НАТО, то тая организация е създадена да пази основно икономическите интереси на ония в Бялатах задокеанска къща. А какво каза Тръмп за фирмите на дедо? В коя държава каза, че са съсредоточени? Украйна? Еми да, заплашени са зелените гущерчета, време е да се защитят... с кръвта на смотаните и наивни украинци и на безгласните и напълно зависими европейци.

25

Лудост

преди 2 години

Гледа ни в очите и ни прави на луди,нато е обградила Русия а Русия застрашавала сигурността?!?!!?

24

Анонимен

преди 2 години

Евроатлантическата сигурност? Не знаехме че Украйна е в НАТО? Още по-малко че е атлантическа държава, защото не е в НАТО, даже и в ЕС не е! Та тия да ги разправят на шапките ни. Проблема между Украйна и Русия е двустранен и се касае за дългогодишен геноцид осъществяван върху рускоезично население, обявило независимост и поискало помощ. Къде се бута НАТО тука? Къде въобще видяха натовскила държава в тоя конфликт, че и натовски проблеми?

23

Нато са

преди 2 години

Лицемери и лъжци...

22

Анонимен

преди 2 години

20, НАТО се разширява по молба на страните, които са поискали членство в тази организация. Членството в НАТО започва с молба за членство, подадено от всяка една от страните. А Русия никога няма да си стои мирничко и тихичко. Поради тази причина всички бивши сателити на Съветския Съюз поискаха членство в НАТО. Русия може да гарантира сигурността на дадена страна само след като превърне тази страна в своя безропотна губерния, както беше с България от времето на Тодор Живков.

21

Анонимен

преди 2 години

Айде сега,нали Украйна не е в НАТО,каква заплаха за евроатлантическата сигурност?Това са си вътрешнозаводски кавги,да си се оправят.Намеди ли се НАТО ще стане страшно за всички нас.

20

До 21

преди 2 години

Не са само Русия, ония отвъд океана, които карат коли, които харчат 50 на 100,окупираха всички нефтени находища и дрогата. Алчни, затлъстели ***

19

Анонимен

преди 2 години

Колко души са запалени и изгорени в Украйна? Що тогава неревяха Нато агресорите. А какво да кажат сърбите за касетъчни те бомби с уран. Путин не е цвете, ама да ръчкаш славянски народи да се убиват, ще горите в ада