Снимка: БГНЕС
fallback

Бившият президент Доналд Тръмп защити представянето си в дебата пред CNN.

"Това беше най-добрият ми дебат", каза Тръмп.

Oще по темата

На въпроса дали би наложил вето на национална забрана на абортите, Тръмп каза:

"Всичко, което трябва да направите, е да го проверите, това беше идеалният отговор за аборта. И аз свърших страхотна работа в това и обединих страната ни", заяви републиканецът.

Според него модераторите на ABC News са били  "много несправедливи" и че дебатът е бил "три на едно".

"Мислех, че модераторите са много несправедливи, но всъщност беше трима срещу един“, каза Тръмп пред репортери в залата за въртене след дебата.

Тръмп каза, че ще "помисли" за друг потенциален дебат. Такава покана бе отправена от щаба на Харис.

"Мисля, че беше страхотна вечер", добави той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

38

Анонимен

преди 1 седмица

Така и не разбрахме дали Пирина Воденичарова е племенница на Румен Воденичаров и дъщеря на брат му Пирин? Щото няма възможност за коментиране под материала, който е качен след този.

37

Анонимен

преди 1 седмица

До до 36-37 Това всичко са официални директиви на ЕС, закони на държави-членки въз основа на тези директиви и програми на ЕС за подготовка на нови директиви(цифровото евро в момента е в проучване, както и имотният регистър на централно ниво в ЕС) и закони(за УК излезе вчера, Франция все още е на идея за данъка 90% на наследство, същата се върти и в УК, 1% нереализиран приход от продажба, т.е. данък, че имоти и активи са поскъпнали, също е само идея засега). Какво точно не е официална информация

36

до 36-37

преди 1 седмица

батко ти колко си болен ... смесваш теми по някакъв безумен начин и правиш още по-безумни изводи и заключения :) Това всичкото което озреждаш може да са болните амбиции на някой тоталитарен бос за тотален контрол на населението. Вярно е, и че технологията позволява голяма част от нещата дори сега. Но основната разлика, е че в демократичното общество има естествени икономически и политически механизми, които въздействат и управляват този процес. Не е просто някой Путин казва и то се случва.

fallback