Снимка: БГНЕС
fallback

Кандидатът за президент на САЩ от Републиканската партия Доналд Тръмп нарече извършителя на масово убийство в училище в щата Джорджия "болно и откачено чудовище".

Oще по темата
"Тези скъпи деца ни бяха отнети твърде рано от едно болно и откачено чудовище", написа той в социалната си мрежа "Трут Соушъл".

Вицепрезидентката и кандидатка на Демократическата партия за Белия дом Камала Харис призова за решителни действия срещу насилието с огнестрелни оръжия.

"Трябва да сложим край на епидемията от насилие с огнестрелно оръжие в нашата страна веднъж завинаги. Няма причина да се примиряваме с това", каза тя на предизборна проява в Ню Хемпшър, предаде АФП.

Ученик на 14 години откри вчера огън в гимназия в щата Джорджия, уби четирима души и рани 9.
(БТА)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Истина

преди 1 седмица

Масовите убийства и геноцид са престъпления извършвани само от безбожни - корумпирани нечестиви неморални хора каквото са антисемитите като комунисти, нацисти, ислямисти и др.непествиви врагове на Бога и слуги на дявола който е човекоубиец, лъжец и крадец като тях. И всички които изкараха Библията и Бог от училищата и Божиите заповеди, и които инфилтрираха ислямски терористи и подкупени от тях комунистически протерористи са също виновни че са застрашен дори живота на децата им, не само на САЩ

18

Правда

преди 1 седмица

Нека Канала Обама Омар и др.от про-терористична антисемитска антихристиянска администрация на Байдън спрат с тяхното лицемерие и празни думи на загрижени за мира и сигурността докато продължават да финансират с милиони, снабдяват с помощи инфилтрират незаконно терористи и така въоръжават ислямските терористични режими като на Иран Палестински джихадисти, и дори ги награждават за престъпленията затова и никога не е имало повече масови стрелби,колкото при Байдън дори при ислямиста от ИДИЛ Обама.

17

Анонимен

преди 1 седмица

Ко искаш от сащ и Байдън и децата са луди ,оръжия има всеки у сащ ,и се стелят като на война ,,няма нужда Путин да им пуска атомни бомби ,тия сами че се избият )

fallback