Снимка: БГНЕС

В книгата си за Доналд Тръмп първата му съпруга Ивана си спомня, че той е бил напълно обсебен от това да стига винаги навреме.

Бившият президент веднъж оставил сина им Дон-младши на пистата на летището, защото закъснял с пет минути, твърди Ивана, която почина през 2022 г., в Raising Trump.

"Рано научих, че той е точен до крайност", пише тя, добавяйки, че "навреме означава пет минути по-рано".

Сега се оказва, че Тръмп има още едно подобно качество. Той е зверски нетърпелив, според New York Post. Медията се опита да обясни променящия се цвят на косата на Тръмп, докато се стреми да бъде номиниран от републиканците за президент. Оказа се, че "той не може да седи мирен" във фризьорския салон.

"Фризьорите му се ядосват, но не могат да го покажат, тъй като Тръмп не може да седи неподвижен. Той трябва да седи неподвижен поне 30 минути, за да поеме цветът", каза източник пред таблоида.

"Цветът на косата на Тръмп може да варира от тъмно русо до светло до ярко оранжево в зависимост от това колко дълго неговият фризьор може да го накара да седи неподвижен и да остави цвета да си свърши работата".

"Приятели казват, че той е толкова нетърпелив, че рядко дава на стилиста 30 до 45 минути. Колкото по-кратко време им дава, толкова по-оранжева става косата му, тъй като отнема време, за да се получат по-тъмните руси кичури, с които свързва младите му години", обяснява информаторът.

Тръмп "мрази да седи с боя на косата си и винаги бърза при фризьора, поради което цветът му може да се променя на всеки няколко седмици."

Клюкарският сайт за знаменитости Page Six също твърди, че Мелания Тръмп е помагала на съпруга си с преобразяването, за да привлече по-млади избиратели.

Журналистът Майкъл Улф пише за процеса на боядисване на косата на Тръмп в книгата си от 2018 г. "Огън и ярост", цитирайки дъщеря му Иванка. "Цветът, би посочила тя с комичен ефект, беше от продукт, наречен Just for Men — колкото по-дълго беше оставен, толкова по-тъмен ставаше. Нетърпението доведе до оранжево-русата коса на Тръмп", пише той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase