Снимка: БГНЕС
fallback

Опасен инцидент в небето над Америка. Пилот, който не е бил на смяна, се е опитал да спре двигателите на пътнически самолет по време на полет, но навреме е бил спрян от екипажа.

На борда на самолета на "Аляска Еърлайнс" от Еверет (щата Вашингтон) за Сан Франциско е имало 80 пасажери и 6-членен екипаж. Летецът е пътувал в пилотската кабина.

Въпреки строгите изисквания за сигурност, това е честа практика пътуващи по работа пилоти да сядат при колегите си. Не е ясно обаче какви са мотивите на мъжа да се опита да спре двигателите.

Той е арестуван след аварийното кацане и са му повдигнати обвинения за опит за убийство на 86 души.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

itso до 20

преди 6 месеца

Не се прави че разбираш, няма такова нещо, пълни глупости. Отделно двигателите се пускат лесно докато самолета още лети, турбините се въртят от въздушното съпротивление, те трудно се спират освен ако няма механична повреда или счупен блейд, така се поддържа и налягането в хидравличната систе. Аман от диванни философи.

20

Анонимен

преди 6 месеца

Братчекато оди да подкрепя палестина. Отиде с LGBTQ флага на протест. Още вя търсим.

19

Анонимен

преди 6 месеца

"Забранете религиите! Но вярвайте във Висшата сила - една е за всички!" - Значи, да забраним религиите, но да вярваме в това, в което ти ни казваш ... мхм.

fallback