Снимка БГНЕС
fallback

Президентът Джо Байдън е видял "данни" от Министерството на отбраната на САЩ, които подкрепят твърдението му, че палестинските бойци, а не Израел, са виновни за опустошителния удар по болница в Газа.

Oще по темата

Запитан от репортери в Тел Авив какво го е накарало да се увери, че Израел не е отговорен за удара, при който във вторник загинаха стотици хора, Байдън отговори: "Данните, които ми бяха показани от моето министерство на отбраната", пише БГНЕС.

Припомняме, появи се информация, че при взрива на болницата вчера има над 500 загинали, а други още може да са под руините. По-рано днес Нетаняху отрече Изрел да е отговорен за това.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

77

Правда

преди 6 месеца

Очевидно за всички морални хора, които имам страх от Бога и ги е грижа за истината, че само ислямските терористи като от Палестинските Хамас, Джихад ИДИЛ,Хизбула и др. престъпници срещу човечеството правосъдието, мира, които постоянно лъжат, клеветят тероризират убиват невинни евреи християни и др като изкланите, взривени, изгорени, изнасилени, обезглавени от тях толкова зверски само за милионите ООН подкупи ислямски наемни убийци Джихадисти са взривили и болницата, но клеветят пак Израел

76

Вин

преди 6 месеца

,,Бог да пази кралицата"

75

Анонимен

преди 6 месеца

Ракетата е МК-84.Няма как да е Хамас.Бай Дрън не знае къде е роден пък остава да знае кой е взривил болницата...

fallback