Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Рейтингът на неодобрение на президента на САЩ Джо Байдън е достигнал най-високото ниво до момента, сочи проучване на Ен Би Си нюз.

Подкрепата за президента Джо Байдън е спаднала до 41 на сто, а неодобрението за настоящият американски президент е вече 56%.

Много от гласоподавателите смятат, че възрастта на 80-годишния Байдън  е проблем. 74 процента от анкетираните имат опасения, че той няма умствения и физически капацитет да бъде президент, а според 44 на сто същото се отнася и за 77-годишния Тръмп, предаде кореспондентът на БНР в Чикаго.

Въпреки това избирателите запазват предпочитанията си към Доналд Тръмп  и той води значително пред опонентите си независимо  от четирите щатски и федерални обвинения.

Според проучването Тръмп има подкрепата на 59% от избирателите на републиканската партия, докато губернаторът на Флорида Рон ДеСантис получава само 16 процента.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

42

BG

преди 8 месеца

Не само в САЩ

41

КОНСТАНТИНОВ

преди 8 месеца

В ПОБЛИКАЦИИ В САЩ ДЪЩЕРЯТА НА БАИДЪН КАЗВА ЧЕ Е ПОЧИНАЛ ПРЕЗ 2019Г, КЛОУНИТЕ СЪЩО ЯДЪТ ХЛЯБ.

40

СТРАНДЖАТА

преди 8 месеца

Не закачайте Бай Дрън,ей ***.Как да няма умствен капацитет бре,знае как се казва човека,е жена си и децата си понякога забравя,но какво от това.Тя държавата ви такава,какъв да бъде президента ви,лика прилика сте си,оли го френи

fallback