Снимка: БГНЕС/EPA
fallback

САЩ проучват информациите, че американски военни превозни средства може да са били използвани от Украйна в Русия. Това заяви говорителят на Съвета за национална сигурност към Белия дом Джон Кърби, предаде Ройтерс.

Той каза, че САЩ ясно са заявили на Киев, че не подкрепят никакво използване по такъв начин на произведено в САЩ оборудване.

Кърби също така заяви, че удължаването на предварителния арест на американския журналист Еван Гершкович е неприемливо и безотговорно, след като бе решено журналистът на "Уолстрийт джърнъл" да остане в предварителния арест в Русия още три месеца.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

64

до 66

преди 10 месеца

Подвел си се по проруската пропаганда. Пуснали са снимки на два американски Хъмъра, дето са ги хванали от Соледар, ама уж са ги унищожили пре Белгород. И са опитали да направят имитация на украинския камуфлаж ама не им се е получил, руска му работа. А останалата технике използвана от руските партизани може да се купи свободно от магазина.

63

Като със потоците

преди 10 месеца

знаем кой ще бъде обвинен накрая!

62

ПО СТАРА USA традици

преди 10 месеца

ПО стара традиция "разследването" ще стигне до извода - "Руснаците сами!" Или с други думи Руснацие сами са докарали американска техника и сами са наели укро-нацисти които да застрелят! Ясно! :):):)

fallback