Снимка: БГНЕС/EPA
fallback

Потребителите на социалните платформи Фейсбук и Инстаграм ще могат да плащат за верификация на своите профили, съобщи FOX News.

Oще по темата

Очаква се нововъведението да бъде достъпно в Австралия и Нова Зеландия от тази седмица. Основателят на компанията, управляваща платформите, Марк Зукърбърг обяви, че нововъведението ще подобри автентичността на приложенията.

Очава се потребителите да плащат около дванадесет долара за верификацията. Решението идва, след като Илон Мъск въведе подобно нововъведение в Туитър.

Самата услуга към момента не е достъпна за фирми. Всяко физическо лице обаче има достъп до нея.

Идеята е верификацята да се ползва за завишена видимост на публикациите и лесен достъп до обслужване на клиенти. Очакват се дати за въвеждане на услугата в други държави.

Водят се проучвания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Анонимен

преди 1 година

Това е най - голямата тъпотия. Тези мрежи са за всички, а не за някого които искат да плащат. Някой трябва да си опресни мозъка

19

хахо

преди 1 година

При условие,че айфоните направиха трудно следенето на информацията-от тука няма какво да се продава на фирмите за реклама-рязко спадна печалбата от реклами. По други сметки на 1 милиард потребители по 10 $ - ето ти 10 милиарда долара печелба на месец от нищото.Само,че нещо не са уцелили на апталите да плащат.Ако го направят задължително-рязко ще намалеят потребителите.Има достатъчно други платформи без доларофикация

18

Анонимен

преди 1 година

И таз добра. Не мисля да им давам пари на тези.

fallback