20

Анонимен

преди 1 година

Това е най - голямата тъпотия. Тези мрежи са за всички, а не за някого които искат да плащат. Някой трябва да си опресни мозъка

19

хахо

преди 1 година

При условие,че айфоните направиха трудно следенето на информацията-от тука няма какво да се продава на фирмите за реклама-рязко спадна печалбата от реклами. По други сметки на 1 милиард потребители по 10 $ - ето ти 10 милиарда долара печелба на месец от нищото.Само,че нещо не са уцелили на апталите да плащат.Ако го направят задължително-рязко ще намалеят потребителите.Има достатъчно други платформи без доларофикация

18

Анонимен

преди 1 година

И таз добра. Не мисля да им давам пари на тези.

17

Някой

преди 1 година

До AniПриветствам с всичките си крайници Вашето изказване! Самите хора правят фактор тези безсмислени платформи, пречат на нормалното общуване между младите хора, и се опитват да наложат приоритет на виртуалния свят пред реалният. Имам познато семейство, чието дете (момиченце на 13) беше изпаднало в нервен срив, защото някое си друго дете му написало незнам си какво незнам си къде. Чак до лекар стигнаха нещата. Дано все повече хора да започнат да мислят като Вас!

16

Някой си

преди 1 година

Ох, пуснах сълза вече! Искам да си плащаааааааам!

15

ужаст

преди 1 година

успокойх се! и досега няхмах СУРАТ ТЕФРЕР

14

Ani

преди 1 година

Ще направят услуга на много хора като им помогнат да се откажат от тази безмислица, която само им губи времето. На мен със сигурност.

13

Анонимен

преди 1 година

Ще карам не верифицирана

12

верно ли бе

преди 1 година

да плащам абонамент за да видя боядисани яйца и какво яли некакви кифли ?

11

ХА ХА ХА

преди 1 година

"Потребителите на социалните платформи Фейсбук и Инстаграм ще могат да плащат за верификация" ......ха ха ха, "ще могат"!? Най-сетне, 10 години чакам за тая възможност, да им давам пари, ха ха ха. Много ме кефи запада как ти поднасят неприятни новини, като нещо хубаво, като нова възможност, като нещо за което цял живод си мечтал, ха ха ха. Напоследък е доста често явление. Промивки!

10

Анонимен

преди 1 година

До кога света ще ламти. Спокойно може човек да кара без фейсбук, инстаграм и подобни. Всичко се налага на хората само с цел печалби.

9

Анонимен

преди 1 година

Изкарали са толкова много пари че би трябвало всеки да може безплатно да си потвърди профила. Ама не, наемаха куп ненужни служители да си харчат излишните пари.

8

Анонимен

преди 1 година

То вече безплатно и въздух няма да можем да дишаме. Ще работим само да плащаме и оцеляваме.

7

Alex

преди 1 година

Нямам ФБ от 7 години някъде. Имах от 2007 г. Това е отвратителни място.

6

М да а

преди 1 година

Може би целта е да се пресече търговията с фалшиви профили. Предполагам че скоро ще направят така че последователи в инстаграм ще могат да са само потвърдени потребители. Защото много блогъри къртят големи пари само защото имат 10, 20, 100 хил от които голяма част са фейк

5

30 годишен

преди 1 година

То тоя фейсбук е само за дръти, да си пишат там рецепти и билки... Пък Инстаграм е пълна т,ъпня и Туйтър също... Трябва да се мислят нова социална мрежа за общуване!

4

АнонимеН

преди 1 година

НЕРАЗБРАХ ЗА КАКВО ТИ ВЗИМАТ ТОЧНО 20 ЛЕВА! ЩОТО ВЪВ САЙТОВЕТЕ ВЕРИФИКАЦИЯТА НА ПРОФИЛА ВИНАГИ Е БИЛА БЕЗПЛАТНА И ЗАДЪЛЖЕНИЕ НА САЙТА АКО ИМА ТАКАВА ОПЦИЯ :D

3

Физическо лице

преди 1 година

Ще се откажа ако ми искат парии то дипломатически,просто няма да имам профил идеално, но ще намалее и заработката на ттттролчета,защото няма да имат читатели.

2

Анонимен

преди 1 година

Да ти вземат парите вече се наричало нововъведение.

1

Анонимен

преди 1 година

Идеално, тъкмо се чудя как да се откажа от тази краста!