Снимка: БГНЕС/EPA
fallback

Платформата Туитър е спирала правата на определени потребители, въпреки че не са нарушавали правилата.

Oще по темата
Това обяви Илон Мъск, съобщи FOX News.

При придобиването на платформата той обяви, че ще опита да гарантира пълна свобода на словото и започна да преразглежда решенията на платформата до този момент.

Проучване е показало, че има десни профили, които са били спрени, въпреки, че не са регистрирани като нарушители на правила. Предстои да обяви всички моменти на укриване на важна информация в платформата.

Медии разкриха доклади, според които платформата редовно е следвала указанията на американското правителство. Това се отнася основно до представители на демократите.

Има и разкрития за нейни представители, които умишлено не са стигали до публикуване. От ръководството на платформата потвърдиха за такива.

Очаква се скоро да бъдат обявени и новите правила.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Хич не са глупости

преди 1 година

Питайте участниците в загиналия Форум на вестник СЕГА как бяха елиминирани от умрялата, за щастие, сталинска идеоложка Мирянка Башевна, тя и поетеса на НРБ. Даже имаше съучастници с БАН до 2222 година.

12

Анонимен

преди 1 година

До 11 - Аман от глупости, еййй ...

11

GHB

преди 1 година

До steel677Аз продавах в Амазон доскоро, но преди няколко месеца се свърза с мен техен служител от маркетинг отдела им и ми предложи да ме рекламират покрай Хелоуин. Рекламните пакети започваха от 50 хил. долара, като първоначално било добре да си платя двоен пакет, т.е. 100 хил. долара. Отказах учтиво и им пожелах всичко добро. След няколко дни ми закриха акаунта без никаво обяснение до ден днешен и дори не ми отговарят на запитванията.

fallback