Снимка: БГНЕС
fallback

Китайското външно министерство обяви санкции срещу председателя на Камарата на представителите на САЩ Нанси Пелоси, след като посещението й в Тайван тази седмица предизвика ярост и демонстрации на военна сила от страна на Пекин, предава БГНЕС.

Oще по темата

Министерството заяви, че с посещението си Пелоси се е "намесила сериозно във вътрешните работи на Китай и сериозно е подкопала суверенитета и териториалната цялост на Китай" и че Китай ще "наложи санкции на Пелоси и близкото ѝ семейство", без да дава повече подробности.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

45

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен. Китайски стоки да не се продават на Нанси.... Дано да не се случва . Само си помисли как Нанси търси да си купи кабел за зарядното на телефоона си "Произведен в САЩ " ... или домакински уред в който няма китайски части ... И как американски търговци и отказват да и продадат обувки защото са произведени в Китай... хахахаха .

44

Българин

преди 1 година

Дъртата демонократична вещица китайските другари ще и запалят метлата на тая Баба Яга.

43

Анонимен

преди 1 година

В Африка, Индия е нямало комунизъм. Капитализъм британски, германски, италиански. Истинският капитализъм е в Африка, Индия, Латинска Америка. В САЩ и Западна Европа има държавен комунизъм, субсидии, санкции за конкуренцията, военна сила срещу конкуренцията.

fallback