Снимка: БГНЕС/EPA
fallback

Предходният американски държавен глава Доналд Тръмп обяви, че няма намерение да върне своя профил в Туитър, съобщи FOX News.

Платформата беше основна негова трибуна за диалог с неговите избиратели. При първата му кампания тя беше в основата на неговия успех.

Профилът му обаче беше замразен през миналата година.

Oще по темата
От компанията обявиха, че са взели решенията заради противоречиви твърдения.

От тогава Доналд Тръмп основа собствена платформа. Пред медиите той потвърди, че ще продължи да представя своите идеи през нея.

Илон Мъск работи по придобиването на компанията, като обяви, че Туитър ще е свободен за публикуването на всякакъв тип мнения. Той добри потвърди, че ще покани предходния държавен глава да върне своя профил.

Тръмп заяви, че е сигурен в способностите на Мъск, но не е убеден в осъществяването на придобиването, тъй като има противоречия около това как той е придобил акциите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

Амрикански меринджей

преди 1 година

Той и Мъск няма да купува Туитър. Това беше само рекламен трик с купуването . Илиончо е от типа бизнесмени които обичат да се шуми около името им... Скандални изказвания... иддиотски публикации... сензационни решения... Оная трева в студиото да не мислите че щото много му се е пушило... или пък дето нарочно разпродаде акции че да плати най високите данъци в историята на САЩ... забрави когато държавата го субсидираше с милиарди....

fallback