Снимка: БГНЕС
fallback

САЩ разработват мерки за подкрепа на България след прекратяването на доставките на газ от Русия, заяви американският помощник държавен секретар по европейските и евразийските въпроси Карън Донфрид.

„Искам ясно да заявя, че администрацията на президента Джо Байдън в пълна степен подкрепя България", каза Донфрид, цитиран от бТВ.

„Смятам, че нашата роля тук се изразява в това да помогнем на европейците да намерят алтернативни доставчици. И американският втечнен газ тук играе ключова роля", заключи Донфрид.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

баба мара

преди 1 година

не желая никаква помощ от сащ още повече ам втечнен газ мен ме устроиваруския газ които е на близко разстояние и добра цена искам мир и дружба а неконфликти и воини спрете да изпращате оръжие на украина

19

куку

преди 1 година

До Анонимсъгласен съм ! но ние вече сме окупирана държава! всичко около нас са "приятели" от блока. със сърбите за жалост неможем да се погодим. исторически е доказано.

18

Анонимен

преди 1 година

Те дори не знаят, че България съществува. А Байдън не прие лично слугата си Петков - то си е в реда на нещата. Господарят не седи на една маса с кухненския персонал.

fallback