Снимка: БГНЕС
fallback

Днес по телевизия CNN Линда Томас-Гринфийлд, постоянен представител на САЩ в ООН заяви, че Вашингтон ще продължи да предоставя разузнавателна информация на Киев, но украинските военни трябва да решат какво да правят с нея.

„Предоставяме им разузнавателна информация, за да могат да се защитават от руската агресия, както и да заемат по-добра позиция на масата за преговори с руската страна, но решението как да използват това разузнаване остава за тях“, каза представителката, предаде БГНЕС.

Oще по темата
Според нея САЩ не спират да подкрепят Украйна от началото на руската спецоперация. „Ще продължим да предоставяме подкрепата, от която се нуждаят“, каза Томас-Грийнфийлд.

По думите ѝ „Русия е усетила последствията от американската подкрепа за Украйна“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

ха ха

преди 2 години

Евала на Шатите , наистина са готови да се сражават с Русия до последния украйнски войник ... а като свършат украйнците ... България ще обяви мобилизация и всички викали "Слава Украйну" и изявили желание да застрелят ЛИЧНО Питун ще им се даде такава възможност да изпълзят из под клавиатурите си , да нарамят автомата и с бодра крачка да отидат на Руско-украйнския фронт .... Няма да се дърпате , ей..... Искам да ви видя всички русофоби на Червения площад да атакувате Кремъл .....

18

Fukrssa

преди 2 години

Евала на щатите, това е да защитаваш свободата! Джуджето да се маха от кремъл, че нищо няма да остане от тъ.пата русия.

17

Анонимен

преди 2 години

Честит празник и на Байдън за деня на победата 9 май честито за унищожаването на военната помощ тази информация дали е важна.

fallback