Снимка: БГНЕС/EPA
fallback

Компанията Туитър обяви, че ще включи Илон Мъск в своя борд на директорите, съобщи Гардиън.

Очаква се той да получи пост до следващото събрание на акционерите на компанията. Мъск разкри, че е придобил голям дял от компанията. Преди това той призна, че има планове за работа в социалните платформи. Известно е, че Туитър е основното място, в което той води диалог с потребителите.

Мъск обяви, че е нетърпелив да започне работа с ръководството на компанията. Той планира да въведе много подобрения за потребителите.

Самият той разкри, че ще работи за платформа, която да е отворена за всякакви мнения. Акциите на компанията отчетоха значителен ръст след новината, че Мъск влиза в управлението.

Oще по темата

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Истината

преди 2 години

Посещавал е еврейско училище! Обслужва им интересите и е прецакан! Тесла на съд в Англия за инциденти с таксита! Изстреля 49 сателита в космоса и слънцето експлоадира в същия момент и унищожи 40! Използват от много време енергията на вулкана в ел Салвадор да печатат биткойн! Прецакват климата! След стана заметресение там! Божие наказание! Преди една седмица хакери удариха крипто ловери, откраднаха им парите! В *** е! Че й в Украйна се намеси! ***! Милионер на хартия!

7

Анонимен

преди 2 години

Лека грешка :) 267,3 милярда

6

Анонимен

преди 2 години

Американски олигарси може, други не. Този 50 годишен човек успял да натрупа 267,3 милиона долара без да лъже, без да шикалкави. Вече никой не вярва в приказки.

fallback