Снимка: БГНЕС
fallback
Президентът на САЩ Джо Байдън се готви да направи обръщение към нацията във връзка с разпространението на щама Омикрон в страната, съобщи NBC News.
 
"Байдън направи изявление във вторник и ще говори за нови стъпки от администрацията в помощ на общностите", съобщи медията, цитирайки източник от Белия дом.
 
Предполага се, че американският президент ще допълни вече обявения "зимен план" заедно с "остро предупреждение каква ще бъде зимата за американците, които са решили да не се ваксинират".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

Ха-ха

преди 2 години

Демента да не обърка Омикрон с Макрон...

26

Анонимен

преди 2 години

А РадеФ кога ще се обърне към нацията? Или той не знае за омикрон? Вероятно не знае и за делта или просто "а бе що му занимавате с глупости" "дреме ми, нали му избрахте"?!

25

Джордже Балашевич

преди 2 години

За да може определени корпорации да извличат чудовищни печалби, без да носят отговорност за последствията от страничните ефекти от тези експериментални течности. Печалби, за сметка на човешкото здраве, човешки животи и милиони човешки съдби. Не ни наричайте антиваксъри! Просто искаме да знаем ИСТИНАТА, и да защитим себе си и семейства си! Весели празници!

fallback