Снимка: БГНЕС
fallback
Поне дузина съдебни искове са заведени срещу рапъра Травис Скот след неговия концерт в петък миналата седмица. По време на фестивала Astroworld загинаха 8 души на възраст между 14 и 27 години, които бяха стъпкани от тълпата.
 
При инцидента над 50 хиляди души се струпаха на едно място с цел да видят рапъра, а 8 души бяха смазани.
 
Мъж със сериозни "телесни наранявания" е подал иск на стойност 1 милион долара.
Oще по темата
В няколко от съдебните искове се посочва, че ищецът е бил "сериозно и трайно наранен от безразсъдството и съзнателното безразличие" на Скот и организаторите от Live Nation.
 
В иска се посочва още и че Скот и организаторите "не са успели да осигурят правилното планиране на безопасността, сигурността и медицинския персонал, което е довело до нараняванията".
 
Сред жертвите на концерта са 16-годишна ученичка на име Бриана Родригес, фелдшерът Руди Пена, на 23 г., студентът Франко Патино и неговият приятел Якоб Юринек, и двамата на 21 години, и 27-годишният Даниш Байг, който се опитвал да помогне на годеницата си. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Влякс

преди 2 години

Много го интересува *** нали гушна милиони да купува диаманти на жена си крантата и малкото ***, какво го интересува за тези млади и красиви хора, на клипове ясно се вижда ,че вижда какво става ,но той е отявлен наркоман ,така че просто е бил неадекватен ,надявам се да го съдят до дупка, да стигне до кофите ,да търси залък хляб и той и цялото измислено семейство дебелани !

21

Анонимен

преди 2 години

Боли го черния него ...той си направи сатанинския ритуал, то не бяха средни пръсти в небето, не бяха тунели към бездната, обърнат кръст към бездната, летящи демони, заклинания докато гледа как изнасят умрелите - набутал 70к овце в място за 30к максимум отишли на заколение ама си мислят че са на концерт...

20

Джиивс

преди 2 години

Рапъри сър!

fallback