22

Влякс

преди 2 години

Много го интересува *** нали гушна милиони да купува диаманти на жена си крантата и малкото ***, какво го интересува за тези млади и красиви хора, на клипове ясно се вижда ,че вижда какво става ,но той е отявлен наркоман ,така че просто е бил неадекватен ,надявам се да го съдят до дупка, да стигне до кофите ,да търси залък хляб и той и цялото измислено семейство дебелани !

21

Анонимен

преди 2 години

Боли го черния него ...той си направи сатанинския ритуал, то не бяха средни пръсти в небето, не бяха тунели към бездната, обърнат кръст към бездната, летящи демони, заклинания докато гледа как изнасят умрелите - набутал 70к овце в място за 30к максимум отишли на заколение ама си мислят че са на концерт...

20

Джиивс

преди 2 години

Рапъри сър!

19

Талибан Ер-джолан

преди 2 години

Трсвеститски скотове!!! Също като мен, бетер турска работа.!.

18

fact

преди 2 години

До обикновен българинглупости! СТАНА СВЕТОВНО ИЗВЕСТЕН! СЕГА ПОЧВА! И СЕ ПОКАЗА ПЪЛНО ПРОФИ. ПЛАЩАТ МУ ДА ПЕЕ - ПЕЕ. Кой умирал стъпкан, не е негова работа по договор. Се едно ти свири оркестърот на титаник. Световна слава и класа.

17

Дедо Цецо

преди 2 години

Стрижиииии......

16

Антиваксър

преди 2 години

Не бяха стъпкани, в първото изявление на шерифа след инцидента ясно каза - умрели са от "сърдечен арест" . После набързо смениха формулировката, но няма да намерите нито един клип как точно се случва инцидента, макар на снимките по новините да се вижда че цялата тая 50 хилядна тълпа снима с телефони. Има 50 000 клипа от които можем да разберем какво е станало, но нито един няма да намерите. Паниката е започнала СЛЕД първите колабирали, дори концерта е продължил още 40мин

15

Нб

преди 2 години

Щеше да е много хубав света, ако хората проверяваха информация, преди да коментират!

14

обикновен българин

преди 2 години

Гледах клипчета от фестивала.Трагедия.Наистина рапъра е за съдене.Имаше сцена на която жертва се качва на сцената и му крещи да спре.Той вижда всичко и продължава.Ако не го скъсат от обезщетения - би трябвало това да е край на кариерата му.

13

ДДРОнег

преди 2 години

До Анонимен 11___Не хората, а ряпърите ...ряпът и хиппопът са западната чалга !!!

12

Анонимен

преди 2 години

В Америка са се върнали в Каменния век.Толкова са изглупели.Един филм не могат да направят,или концерт,без да се дават жертви.Либералната идеология ги съсипа,превърнаха се в изключително безмозъчни същества

11

Адвокати без граници

преди 2 години

Страната на неограничените възможности ...и МеТоо . Където можеш да осъдиш всеки за каквото ти хрумне и да станеш милионер за една нощ само заради "емоционално нараняване". И като се има предвид че повечето рапЕрски фенове имат същите мечти като изпълнителите , на които текстовете на песните обикновено са като на нашата чалга - охолен живот.. лесни пари... златни ланци ... та какво му е чудното че "наранени" фенове са видяли ВЪЗМОЖНОСТА да забогатеят... ИзведнАж .

10

Анонимен

преди 2 години

За пореден път се видя, хората какво стадо овце са в подсъзнанието си.

9

Анонимен

преди 2 години

Че какво им е виновен рапъра... човека си е на работа - отива и пее да вади лев, те. че са г 0 *** и се самоизтъпкаха си е техен проблем.. да не са ходили !

8

Анонимен

преди 2 години

Нямат никакво основание за подобни искове.

7

Анонимен

преди 2 години

Имали ли са сертификати?

6

L.

преди 2 години

Тия здраво са спазвали Мерките.

5

Анонимен

преди 2 години

КАжи му СКОТ и не го убиждай повече...

4

Анонимен

преди 2 години

До х. Расизъм, шовинизъм, антиваксърство, малограмотност вървят в пакет - за пореден път го доказвате.

3

До 2

преди 2 години

В кой век живееш бе пубере???