Снимка: Pixabay
fallback

Най-малко един човек е бил убит, а няколко бяха ранени при стрелба в Гремблингския държавен университет в Луизиана, съобщи CNN, позовавайки се на представител на университета.

Според него инцидентът е станал рано сутринта по време на среща на бивши възпитаници на университета, когато са проехтели няколко изстрела. По предварителни данни починалият не е бил студент. Всички присъстващи на срещата са били спешно и безопасно евакуирани.

Както отбелязва телевизионният канал, образователната институция отмени всички занятия в понеделник, а също така преустанови честванията на бившите възпитаници.

Стрелецът не е задържан, а полицията продължава да разследва.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Анонимен

преди 2 години

САЩ спазват народните си обичаи........Да поздравим САЩ за опазване на традициите.........Народът на САЩ дава жертви за богата реколта от царевица..........

14

Анонимен

преди 2 години

Всеки ден, промяната на бай Данчо памперса.

13

Boto

преди 2 години

До В САЩТака е добре, че тука сме най-умните и им отказахме ваксините, че и нас щеха да ни почнат да ни мачкат и щеха най-накрая да вземат рецептата за кисело зеле на деда ти и щехме да го закъсаме.Бах*и, колко Ви е по-*** и скучен живота толко повече се вкарвате у филми, че некой изобщо се интересува от Вас. Осъзнайте го единственото място, където оставяте следа е у коментаите у нета.....

fallback