Снимка: БГНЕС
fallback

Докладът на американските специални служби относно проведеното от тях разследване за причините за появата на новия коронавирус ще бъде предаден на президента на САЩ Джо Байдън днес. Това съобщи говорителката на Белия дом Джен Саки.

Oще по темата

Тя добави, че още няколко дни ще са нужни за подготовката на разсекретена версия на документа, която ще бъде представена на обществеността, предава БТА.

В края на май Байдън даде срок от 90 дни на специалните служби да изготвят доклад относно произхода на коронавируса.

В средата август CNN съобщи, че американското разузнаване след над два месеца разследване все още не може да излезе с единна позиция по въпроса дали коронавирусът е бил разработен в лаборатория или се е появил по естествен път.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

31

Анонимен

преди 2 години

До Бонго Бонго - ама той Тръмп подписа това изтегляне от Афганистан бе, пич. Я малко се осветлете, преди да пишете глупости. Да висите по цял ден във фейса не става.

30

Анонимен

преди 2 години

Сделка, АФганистан, милИАрдиАко пишеш правилно, мнението ти ще тежи повече. Приятелски съвет.

29

Нов

преди 2 години

Нещата не са толкова прости, тази зделка е пак срещу Русия.Внесто САЩ , сега талибаните ще дестабилизират от юг бившите републики и Русия. В Авганистан има най модерни оръжия за милярди. Така че Байдан се прави на умрела лисица.Ще пуснат мигранти терористи, ще почнат атентати, очаква се нова война.В Сирия на не успяха, сега ще открият нов фронт.Ще залеят Европа с емигранти -терористи.

fallback