Снимка: БГНЕС
fallback

Министърът на финансите на САЩ Джанет Йелън приветства днешните данни за брутния вътрешен продукт (БВП), отбелязвайки, че икономиката на страната вече е надвишила нивата си от преди коронавирусната пандемия, съобщи БНР.

"Нашето икономическо възстановяване е резултат от интелигентен избор на политики и правителство, което може да ги изпълни", каза финансовият министър. "Зад тези данни за БВП стоят ефективното въвеждане на ваксини срещу Covid-19 и амбициозната финансова помощ чрез Американския спасителен план", добави тя.

Въпреки отчетено днес нарастването на БВП на САЩ с 6,5% през второто тримесечие, данните бяха по-ниски от осредните очаквания на икономисти и анализатори за растеж от 8,5 на сто.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

ББ

преди 2 години

и да не се срамувам да моля...нямаме нищо по ценно от децата си...децата ни са роби.борисов и мафията дпс.манипулират хората през медиите и сайтовете си,държат всичко...прокурори,полиция,съд,администрация...бедна ви е фантазията...превръщат в н.ч.ве.и...човешки същества...без ценности,без воля,без Бог...създават чудовища...минаха се всякакви граници

17

ББ

преди 2 години

Поздравления приятели,това е възможно само в Справедлива и Свободна Среда,Бог да пази САЩ,Народа ми има нужда от подкрепата ви...почтенна и искренна...Помогнете да върнем децата си от робство...моля Ви,заклеймете мафията и престъпниците прогонили ги...Моля Ви!Народа ми е лоялен,смел и работлив...прекалено много и силни врагове имаме...не хранете ...чудовището...помогнете ни като приятелски Народ,Моля Ви...като човешко същество...като баща ,чийто деца са роби...Моля Ви!!!...Моля Ви за Бога!!!!!!!

16

БРЦК

преди 2 години

Бочо ти си усетил пулса на времето . Но не буря АПОКАЛИПСИС -ПРОМЯНА НА 180 ГРАДУСА СВРЪХВУЛКАН ЩЕ ИЗРИГНЕ ДО НОВА ГОДИНА ОГЪНЯ ЩЕ ГОРИ ДЪЛГО МЕСЕЦИ.

fallback