18

ББ

преди 2 години

и да не се срамувам да моля...нямаме нищо по ценно от децата си...децата ни са роби.борисов и мафията дпс.манипулират хората през медиите и сайтовете си,държат всичко...прокурори,полиция,съд,администрация...бедна ви е фантазията...превръщат в н.ч.ве.и...човешки същества...без ценности,без воля,без Бог...създават чудовища...минаха се всякакви граници

17

ББ

преди 2 години

Поздравления приятели,това е възможно само в Справедлива и Свободна Среда,Бог да пази САЩ,Народа ми има нужда от подкрепата ви...почтенна и искренна...Помогнете да върнем децата си от робство...моля Ви,заклеймете мафията и престъпниците прогонили ги...Моля Ви!Народа ми е лоялен,смел и работлив...прекалено много и силни врагове имаме...не хранете ...чудовището...помогнете ни като приятелски Народ,Моля Ви...като човешко същество...като баща ,чийто деца са роби...Моля Ви!!!...Моля Ви за Бога!!!!!!!

16

БРЦК

преди 2 години

Бочо ти си усетил пулса на времето . Но не буря АПОКАЛИПСИС -ПРОМЯНА НА 180 ГРАДУСА СВРЪХВУЛКАН ЩЕ ИЗРИГНЕ ДО НОВА ГОДИНА ОГЪНЯ ЩЕ ГОРИ ДЪЛГО МЕСЕЦИ.

15

БРЦК

преди 2 години

Всеки говори думи без смисъл. Това са хвърлени думи без обосновка и покритие. Лъжите са бизнеса на САЩ . ОБЕЗКЪРВЯНАНЕ НА ВСЯКА НАЦИЯ. КРАЖБА НА ВСИЧКИ РЕСУРСИ НА ПЛАНЕТАТА. И ТОВА НЕ Е ВСИЧКО . ЛИЦЕМЕРНАТА ИМ ИДЕОЛОГИЯ ЗА ДЕМОКРАЦИЯ И ФИЛАНТРОПИЯ СА УБИЙСТВЕНО ОТРОВНИ САМО РАЗВРАТ И МОРАЛНА ДЕГРАДАЦИЯ ПОДНАСЯ САЩ.

14

до 11

преди 2 години

Тези 3200$ месечно, равняващи се на заплата на студент в кол център у нас, са за най-бедните. Тук говорим за сериозни харчове от по-богатите, които 3200$ правят на ден.

13

Анонимен

преди 2 години

и пак немажите да достигнете китай

12

dakotabg

преди 2 години

Ми то и ние имаме принос,с едни хвърчила,дето още завод няма...

11

Анонимен

преди 2 години

До 10: поздрави от САЩ, сега ще ви светка къде е истината - даваха по 800$ на седмица за съкратени покрай ковид. това е повече от някой който работи 1 месец. 3200$ на месец си е напълно нормално и продължаваш да си харчиш все едно нищо не се е случило, предимно за храна, ресторанти, пътуване, и подобни. Сега се отвориха много работни места и никой не иска да се връща на работа след като дават 3200$ без да работиш. В нашата фирма от 1 месец има 50 обяви за работа, интересуващи се може би 5 човека

10

Анонимен

преди 2 години

Разбира се, че ще надвиши. Високите нива на средната класа в САЩ, както и високата класа знаят, че по време на пандемия се харчат пари, за да се стимулира икономиката. Огромен бум в търсенето на акции и резултатите са факт- Амазон, Тесла, Нетфликс с ръст ококло 45% за година и нещо. Всичките ми приятели в САЩ харчат като за последно, за да спасят икономиката. Разбира се, обслужващата класа доста пострада и по-заможните хора я вдигат на крака и помагат, именно с харчене.

9

Анонимен

преди 2 години

Форумните философи сложиха ФЕД в малкия си джоб. Как може България да е толкова бедна при такива икономически корифеи? Парадокс.

8

Анонимен

преди 2 години

Мда, с милиардите дето се изсипаха за закупуване на ваксините. А после защо има конспиративни теории?

7

Kolino Mongo

преди 2 години

Печатане на пари представено като ръст на БВП. Инфлация здравей.

6

Анонимен

преди 2 години

Най-големия замърсител в света на глава от населението!

5

Анонимен

преди 2 години

Разбира се, нали за това е измеслена пландемията, за обогатяване на фалиралите кравари и смазване на икономиката в останалия свят.

4

Анонимен

преди 2 години

Незнам изобщо Щатите съобразяват ли се с политиката на Опек? Или те си помпат колкото искат? Щото нали имаше някакви " зелени сделки"?

3

Анонимен

преди 2 години

Производството на нефт, газ и електромбили стават основен отрасъл в Сащ, другото е военния комплекс, където и ние имаме принос- малък но от сърце към Големия брат...

2

нещастници

преди 2 години

надвишават само печата, за това дават зор с ел валути, за да имат пълен контрол над системата. задава се бунт пускат 100 млрд уж дълг, до петък вече е минал през оборота и проклчва в сметките на 100 милиардера. държавен дълга за сметка на частно богатство. стигне ли критични нива, има копче делете,..... и така до края на света

1

Бочо

преди 2 години

Нещо не са наред нещата усеща се като затишие преди буря.