Снимка: БГНЕС
fallback
Четирикратната олимпийска шампионка в спортната гимнастика Симон Байлс, която е състезателка на САЩ, се отказа от участие във финалите в многобоя в Токио в четвъртък и така няма да защитава титлата си, съобщи Би Би Си, предаде Gol BG.
 
"След допълнителни медицински прегледи, Симон Байлс се оттегли от индивидиалния финал в многобоя на Игрите в Токио, за да се концентрира върху психическото си здраве", се казва в изявление на Американската федерация.
Oще по темата
 
Най-успешната американка в този спорт се оттегли вчера в отборното състезание заради ментални проблеми, припомня БНР.
 
24-годишната Байлс се класира за финалите на уредите.
 
На 1 август тя трябваше да участва на прескок и смесена успоредка, на 2 август е финала на земя, а но 2 август – на греда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Джони Уокър

преди 2 години

До no name ... не знам дали по българските медии го пукаха това , но тук в САЩ преди няколко години излезе новината че Серина Уйлямс е била с превилегии при тестването за допинг . Официално са и били разрешени няколко допинг вещвства за които други състезатели обикновенно са били санкционирани . Ама нямаше ефект . Излезе лекарска комисия че тя представлява националния интерес и има право да ги употребява. Все пак допинг комисията СЪЩО има нужда от заплати ... а заплатите ги дава основно САЩ .

19

no name

преди 2 години

Само като им видиш отбора по гимнастика и ти става ясно - набити, с огромни бедра и дирници, абсолютни бизони. И като сравниш със стройните, грациозни рускини - еми сори, ама рускинчетета са радост за окото, а тези въгленчета не. Същото и в тениса - Мария Шарапова (стройна, грациозна) я наказаха за "допинг" (всъщност разрешено вещество), а братята Уилямс никога не са и помирисвали зоб (просто по естествен път тестостерона им е в повече) - изглеждат като бизони. Пък после Русия с бан за олимпиада

18

ВЕЦ vs ЧКА

преди 2 години

сладурът еАрмстронг Ларс,който зада несе цапат пренесъл чрез епруветки 6-7 жълти фанелки като победил в ТурдьФрансъ.Като две от фанелките е подарил на американски президенти.Тозиго разнасяха чему боцкали химио терапия с/у рак на тестесите,които му били отрязани.Пресата на Щатите го съсипа.Фирми свалиха от него спонсорство,а неговият ЛАрстронг антиканцер файл даващ идеи за лекуване нарак го закриха.Симона е психясала осъзнавайки че е модифицирана за плуВЕЦ а не за гимнастиЧКА.Жалко за момичето!

fallback