20

Джони Уокър

преди 2 години

До no name ... не знам дали по българските медии го пукаха това , но тук в САЩ преди няколко години излезе новината че Серина Уйлямс е била с превилегии при тестването за допинг . Официално са и били разрешени няколко допинг вещвства за които други състезатели обикновенно са били санкционирани . Ама нямаше ефект . Излезе лекарска комисия че тя представлява националния интерес и има право да ги употребява. Все пак допинг комисията СЪЩО има нужда от заплати ... а заплатите ги дава основно САЩ .

19

no name

преди 2 години

Само като им видиш отбора по гимнастика и ти става ясно - набити, с огромни бедра и дирници, абсолютни бизони. И като сравниш със стройните, грациозни рускини - еми сори, ама рускинчетета са радост за окото, а тези въгленчета не. Същото и в тениса - Мария Шарапова (стройна, грациозна) я наказаха за "допинг" (всъщност разрешено вещество), а братята Уилямс никога не са и помирисвали зоб (просто по естествен път тестостерона им е в повече) - изглеждат като бизони. Пък после Русия с бан за олимпиада

18

ВЕЦ vs ЧКА

преди 2 години

сладурът еАрмстронг Ларс,който зада несе цапат пренесъл чрез епруветки 6-7 жълти фанелки като победил в ТурдьФрансъ.Като две от фанелките е подарил на американски президенти.Тозиго разнасяха чему боцкали химио терапия с/у рак на тестесите,които му били отрязани.Пресата на Щатите го съсипа.Фирми свалиха от него спонсорство,а неговият ЛАрстронг антиканцер файл даващ идеи за лекуване нарак го закриха.Симона е психясала осъзнавайки че е модифицирана за плуВЕЦ а не за гимнастиЧКА.Жалко за момичето!

17

Манафейко:

преди 2 години

До Руските ***:Да, бе - "тестват" американците като за световно, ама с тестове за "Ковид"! Повече от половината от тях са я с астма, я със синдром на дефицит на вниманието и хиперактивност, я не знам още к`ви болежки, за които си дънят препаратите съвсем легално, изглеждат като напомпани бронетранспортьори, а на всичко отгоре съвсем случайно им се чупят и пробите за допинг. Норвежците пък в биатлона и ски бяганията пък са 80% астматици! За атлетика даже няма да отварям и дума.

16

анонимен

преди 2 години

До Руските троловеКато ги тестват защо само техните проби " случайно " епроветките с пробите се счупили !!!

15

Щерю

преди 2 години

- Как ще живея сега? - Не знам...

14

Руските тролове

преди 2 години

са полазили форума долу!По-полека. Руснаците са добри, Американците са добри. Китайците същ, Японците също, за Холандците да не говорим (на глава от населението). Отказало се момичето, ще се върне. Руснаците искаха с допинг просто да вземат повече медали... но не значи, че не са добри спортисти. Американците ги тестват като за световно също. Вижте за Майкъл Фелпс. По-полека с троленето.

13

Анонимен

преди 2 години

тая няма кой да я бие, просто тотото се обажда наново, анонсирайки неква глупост като причина за неплащане на печалбите на клиентите.....

12

j

преди 2 години

Киумбе

11

дада

преди 2 години

така ли наричат допинга вече... Ако беше някой руснак щеше да е страшен скандал, а тука потулват - психическо, ала бала. Съвсем ни взеха за мезе.

10

Ди

преди 2 години

За съжаление още веднъж българската маса се нахвърля да "изобличи" делаварите на развитите западняци, но пропускат, как грижата за психичното здраве е станала приоритет, а стигматирането на болните е отживелица. С две думи, добре е първо себе си да погледнете. За това дереджето е такова!

9

Анонимен

преди 2 години

Това като вчерашната статия за друга американка пък не може да се "Напуши" преди се състезава!!!

8

Анонимен

преди 2 години

Ох, защо някой наш политик не се отказца поради ментални проблеми. Само като си помислиш! Ни медиите разбират какво бръщолевят, ни спортистите. Ментални проблеми, демек проблеми с мозъка.

7

Барса

преди 2 години

Да проверят и другите спортисти на краварите 99 процента от тях вземат допинг , но явно не смеят да ги проверяват или ако ги проверят " случаино епруветките спробите са се счупили " !!!

6

Анонимен

преди 2 години

Приключиха финалите в многобоя. При мъжете и при жените златните олимпийски мадали завоюва руският отбор. Но за тази велика победа нито дума тук.

5

Анонимен

преди 2 години

Всъщност са я предупредили от вътре, че ще я проверят за допинг и ако я хванат ще дисквалифицират целия американски отбор. Така, че се оттегля за да не стане за смях и резил.

4

Анонимен

преди 2 години

Това е същата дето под прикритието на хиперактивност се тъпчеше с допинг уж за "лечение".

3

Анонимен

преди 2 години

В спортната гимнастика на олимпидата в Япония триумфират руснаците и рускините. Триумфират не защото Симон Байлс се отказа от участие във финалите, а защото са мощни, дружни и непобедими. Триумфира руският Дyх.

2

Анонимен

преди 2 години

"Психологически расизъм" = никой не я мрази и тя се чуди какво да измисли.

1

Артисти

преди 2 години

Допинг