Снимка: БГНЕС
fallback

Президентът на САЩ Джо Байдън и съпругата му Джил пристигнаха на срещата на върха на Г-7 по-късно от кралицата на Великобритания Елизабет II, като по този начин нарушиха протокола, пише БГНЕС.

Според „Дейли Стар“ правилата предвиждат, че членовете на кралското семейство трябва да пристигнат последни и да напуснат събитието първи. Всички гости са длъжни да се съберат преди появата на кралицата.

Двойката Байдън обаче пристигна само няколко минути след като там бяха Елизабет II, принц Чарлз и принц Уилям и техните съпруги.

Въпреки това забавянето на американския лидер не се отрази на настроението на британската кралица. Тя разговаряше приятелски с гостите, включително с Байдън и съпругата му.

По-рано телевизионният канал ITV News публикува видео за това как американският президент се е "изгубил" в ресторанта по време на срещата на върха на Г-7, очевидно след като е "загубил" съпругата си.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

47

естественно...

преди 2 години

докато му сменят пампеерса...оно си требе време...и резултата е налице...последен !

46

Анонимен

преди 2 години

Ами нормално да се загуби,има си причини!Дано само не забрави за какво ще се среща с Путин!Иначе ,американците са малко далече от кралските протоколи,не че не са информирани,но нали са най " велики".Като видяхме Мегънката как се оплете и избяга,а Харито нищо да я научи на обноски,щото и той не знае какво е да си част от кралска фамилия и каква роля имаш.Не е само да показваш тоалети ,а и политика съгласувана с правителство която представя страната във вътрешен и външен политически план.

45

Ангел

преди 2 години

Те са Рептили всичките не го ли разбрахте това !

fallback