fallback

Двама полицаи в Юта остават доста изненадани, когато откриват деветгодишно момиче, което шофира кола с четиригодишната си сестра на пътническото място рано сутринта в сряда.

Сестрите казали на служителите, че отиват в Калифорния, защото искат да "плуват в океана".

Те са шофирали по два основни пътя, ударили друга кола и след това се блъснали челно в камион, съобщи полицията в Twitter.

Officers got quite a surprise when they responded to an accident this morning & discovered the driver was a 9yo girl. The young girl & her 4yo sister apparently snagged the keys to the family car while their parents were sleeping & set out on their own summer adventure. #wvc pic.twitter.com/evHq3DiBRC

— WVC Police (@WVCPD) June 2, 2021


И двете сестри са били с колани и не са пострадали.

Градското полицейско управление на Западната долина на Юта заяви, че момичетата се събудили около 3 часа сутринта в сряда и се качили на Chevy Malibu, докато родителите им спяли в дома им.

Планът им бил да се отправят към Калифорния (поне 10 часа път) за почивка на плажа.

Деветгодишното момиче е карало автомобила около 16 км, преди да се удари в друго превозно средство, а след това в камион, съобщи полицията в Twitter.

Шофьорът на камиона, който също не е пострадал, вече се е обадил на полицията, след като е видял колата им да удря другото превозно средство.

Видео от телесната камера на един от полицейските служители на местопроизшествието показва последствията от катастрофата и щетите върху червения Chevy Malibu. Може да се чуе как един от полицаите казва: "Това е лудост! Тя шофира?".

Родителите на сестрите не са знаели, че са изчезнали, докато полицията не ги събудила и не им съобщила за катастрофата, съобщи детектив Скот от полицията в Западна Йордания.

"Родителите бяха ужасени и много шокирани да открият, че децата им са изчезнали", каза той пред местните медии.

Година по-рано имаше подобен инцидент в Юта, когато петгодишно момче взе семейната кола, за да отиде да купи Lamborghini, казвайки на полицията, че е напуснал дома си, защото майка му отказва да му го купи.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Гаро

преди 2 години

Ще го чакам,като порасне да ми стане гадже

8

Анонимен

преди 2 години

US is an 'action country'. Свиквайте! Оттам иде модата. Looool

7

Анонимен

преди 2 години

те и затова пият белина против Ковид!Оооу много успокояващо за червата госин трън

fallback