Снимка: Pixabay

Губернаторът на Ню Джърси Фил Мърфи обеща халба бира на всеки възрастен в щата, който си постави ваксина срещу коронавирус през май, съобщи БГНЕС като се позона на РИА Новости.

"Стартираме нашата програма за ваксини и бира, за да насърчим пълнолетните жители на Ню Джърси да се ваксинират. Всеки жител на Ню Джърси, който получи първа доза ваксина през май и донесе сертификат за ваксинация в партниращи на инициативата бирарии ще получи безплатно халба бира", написа губернаторът в Tуитър, прилагайки списък със заведения.

Не всички потребители на социалната мрежа подкрепиха това решение на властите. Някои изразиха съжаление заради намерението на властите да „подкупят“ жителите с алкохол. Други заявиха, че не биха посетили местата, подкрепящи инициативата на губернатора.

Коментари Напиши коментар

14

microgreens

преди 2 години

искам и тук така.Да пишем още коментари под статията за да стане в избор на седмицата, за да я видят повече хора.Заведенията и хората трябва да живеят нормално, а нормално е без ковид. Колко хубаво би било да седнеш на маса и всички около теб и ти самия да сте с безплатни бирички защото сте ваксинирани.Ваксинирах се януари, но нося маска в магазина и на други места където има много хора защото ваксинационното ни покритие е скандално. Днес 1600+ заразени, какво ли ще е след 14 дни след Вд

13

anonimen

преди 2 години

ako imma i morfinnaaaaaaa

12

Анонимен

преди 2 години

Рекламната кампания е ориентирана по нивото на потенциалните клиенти. Който е навит на медицински експеримент срещу една поничка или бира, явно е от типичните ковиваксъри като мозъчно съдържание.