Снимка: Pixabay
fallback
В американския щат Флорида семейство отива на съд, след като продавало белина, представяйки я за лекарство срещу COVID-19 и други заболявания, съобщава Монитор.
 
Това се казва в прессъобщение, публикувано от Министерството на правосъдието на САЩ. 62-годишният Марк Гренън е участвал в престъпната измама с тримата си пълнолетни синове, Джонатан (34), Джордан (26) и Джоузеф (32). 
 
Те предлагали и продавали на хората белина, която при орална употреба може да причини остра бъбречна недостатъчност. Семейството е спечелило милион долара от измамата. 
 
Семейството на Марк Гренън представяли белината за съвременно лекарството, лекуващо рак, диабет, аутизъм, херпес, ХИВ и други сериозни заболявания. Съдебна заповед е наредила на семейството да спре продажбата на химикала през 2020 г., но те продължили да продават "лечебния разтвор". 
 
Те са обвинени в извършване на измама и нарушаване на съдебно разпореждане. Марк Гренън е изправен пред възможността да прекара остатъка от живота си в затвора, ако  вината му бъде доказана.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

Анонимен

преди 2 години

Тръмп препоръча белината

22

Анонимен

преди 2 години

Ако става въпрос за ММС, наистина има добър ефект,ако се спазва дозата.Мои познати-цялото семейство, се заразиха от Ковид и започнаха да го вземат,още при първите симптоми и изкараха инфекцията сравнително леко.Разбира се ,някои от тях пиха след това и антибиотици.А що се отнася дали смесената ваксина ММР, предизвиква аутизъм,то помислете върху факта,че няма НИТО ЕДИН случай на аутизъм на дете ,което НЕ Е ВАКСИНИРАНО.Всички случаи са при деца, ваксинирани точно с тая ваксина.

21

уф

преди 2 години

Нещо смърди тоя процес.Пише ,че незаконно забогатял и незаконно лекувал, ама не пише някой да е сериозно пострадал от неговото лечение,а само че въпросното средство ,,може да причини остра бъбречна недостатъчност", ама никой не се е оплакал от острата бъбречна недостатъчност,което ме навежада на мисълта ,че това което е продавал,наистина е помагало.В САЩ ако спасиш човек на улицата от смърт,чрез сърдечен масаж и не си лекар,можеш да попаднеш в затвора.Биг фарма не търпи конкуренция

fallback