fallback
 
Куриоз по време на онлайн съдебно заседание в щата Тексас стана хит в социалните мрежи.
 
По време на видеовръзката съдия Рой Фъргюсън очаква включването на двама адвокати, вместо това единият от тях бе заместен от котка. Оказва се, че синеокото животно всъщност е 69-годишният адвокат Род Понтън. Той без да иска е включил филтър, който превръща лицето му в котешка глава, уточнява Bulgaria ON AIR.
 
Следват няколко неуспешни опити на защитника и асистентката му да върнат нормалния му образ. Налага се намесата и на самия съдия, който им оказва техническо съдействие. 
 
Веднага след това е даден ход на делото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

пияница мистик

преди 3 години

ХАхахахаха, много се смях. Егати шапшалa тоя адвокат :)))) Защо изобщо му е било нужно да активира такъв филтър? Като им гледам годините, сигурно децата са им на 40+ години, така че и те не ми се вярва да са. Освен за някакви палави видео чатове :))) И както винаги пенсионерите комунисти тук се възмущават или пишат тъпизми....хахахха. По-смешни са и от котката

7

Св

преди 3 години

Адвоката: "- Аз съм тук адвокат, а не котка"Съдията: "- Да, чувам това!"Разговора е и по - смешен :) . Много отчаяно звучи адвоката обаче, с борбата си с настройките.

6

Щерю

преди 3 години

- Ха, ха! Голям майтап, човече!

fallback