Снимка: БГНЕС
fallback
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп се чувства по-щастлив извън социалните мрежи, предаде ТАСС, като се позова на интервю на старшия съветник на бившия президент Джейсън Милър за в."Сънди таймс".
 
"Президентът каза, че сега се чувства по-щастлив", заяви Милър. "Той каза, че е добре да е извън социалните мрежи, да не чувства влиянието на този затворен свят на омраза, в който често се превръщат социалните мрежи", добави старшият съветник. Той отбеляза още, че за пръв път от години вижда Тръмп "наистина отпуснат" и допълни, че съпругата му Мелания също е много доволна от тази ситуация. 
 
След размириците във Вашингтон в началото на януари компанията "Facebook", собственик на Facebook и Instagram блокираха акаунтите на Тръмп до изтичането на мандата му на 20 януари. По-късно те отново станаха достъпни за четене.
 
Компанията "Twitter", собственик на едноименната социална мрежа, блокира акаунта на Тръмп за постоянно. Причината са нарушения на правилата и поради опасения, че той може да опита да предизвика размирици.
 
От началото на предизборната си кампания през 2015 г. Тръмп е публикувал над 34 000 туита, отбелязва в. "Сънди таймс".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

Един от Юг

преди 3 години

До ББНели, пак не си си визпила хаповете тази вечер!

27

пияница мистик

преди 3 години

До PutinaНе започна, само изпепели 600 съветски вагнеровци в Сирия и джуджето взе да се ослушва като пръднaл заек в люцерна и както винаги започна да лъже и да отрича, че уж не ги бил пратил той там и не знаел какво става

26

ББ

преди 3 години

Тръмп е национален предател...няма подобен позор в Историята на САЩ...строг и безкомпромисен Съд,отнемане на имуществото платено от русия...позор....предателство...организирал атентат срещу Конгреса на САЩ с помощта на мафията и расистки групировки...всеки може да види клиповете...убийства на невинни в Конгреса на САЩ организиран и финансиран от агента на путин...какво предателство...какъв срам...Съд...Строг съд!!!Републиканската пария са съучастници...предават САЩ!!!

fallback