Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Американският президент Доналд Тръмп помилва бившия ръководител на предизборната си кампания Пол Манафорт, предаде Асошиейтед прес.

Освен Манафорт Тръмп помилва също и бащата на зет си Джаред Къшнър, Чарлз Къшнър.

Oще по темата

Тръмп помилва и бившия си сътрудник Роджър Стоун.

Помилването на Манафорт и на Стоун подчертават решимостта на президента да използва властта си през последните дни от своя мандат, за да помогне на своите бивши сътрудници, за които смята, че са били осъдени несправедливо.

Тръмп помилва във вторник и Джордж Пападопулос, бивш сътрудник в предизборния му щаб, който пледира виновен в разследването на руската намеса в президентските избори в САЩ през 2016 г.
/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

Анонимен

преди 3 години

24, пфф, и защо му е на байдън да сваля правителството на Венецуела? Те са в същия отбор. Няма шанс там. Кому..ноид...ните при..мати няма да се цакат едни други.

22

Анонимен

преди 3 години

26, и двамата байдъновци и те, че май техните престъпления надхвърлят далеч тези на килърито.

21

пфф

преди 3 години

Всички дето сега се правят на мъже на Тръмп след 1г ще реват много. Ердоган, оня от Иран, Северно корейчето и една камара други лигльовци сега се правят на мъже, ама като военната индустрия на щатите каже на изкофелия Байдън да почне война, той ще се подпише зад всичко и после гледайте 2021/2022 какво ще стане. Иран, Венецуела, Йемен, Турция, Сирия, Бразилия, Либия - все държави за които Байдън каза че "правителствата трябва да бъдат свалени". Да видим от къде ще започнат.Аз залагам на Венецуела

fallback