Снимка: БГНЕС
fallback

Напрегнати часове пълни с обрати в Съединените щати. Според временните резултати Джо Байдън води пред сегашния президент Доналд Тръмп. Но различните медии зад океана съобщават различни данни.

Окончателните резултати ще са ясни след края на преброяването в четири ключови щата. Засега разликата между двамата претенденти там е минимална.

Междувременно предизборният щаб на Тръмп заведе дело за спиране на преброяването на гласовете в Пенсилвания, предаде Bulgaria ON AIR.

От там призоваха да се постигне нормално ниво на прозрачност и републиканците да се убедят, че преброяването е открито и е в съответствие със закона.

По-късно стана ясно, че властите в два района на Пенсилвания са спрели преброяването. На места избухнаха протести.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

38

Анонимен

преди 3 години

В близко бъдеще долара не е заплашен ,а еврото и лева. Няма износ в евро .Европа изостава в технологиите .Брюксел много краде .Заемите в ЕС са дадени без лихва от тия дето печатат парите ,а не от свободния пазар.Това означава че просто са напечатани и излети безцелно.

37

Анонимен

преди 3 години

Цялата свита на тромпета са мошеници . И хората в САЩ се светнаха след 4г нищо правене и увеличаване богатството на уж тея, които тръмп щеше да махне. Хахаха Каква породия е тоя. Добре го шамароса Байдън и до тук свършва филма на левите в сащ.

36

***

преди 3 години

До демокраст прав си особено ако противника е либераст.

fallback