Снимка: БГНЕС
fallback
Д-р Антъни Фаучи, директор на Националния институт по алергии и инфекциозни болести на САЩ, каза на специална среща, организирана от Yahoo Finance, че кандидатите, който в момента разработват ваксина срещу COVID-19, са фокусирани върху предотвратяване на симптомите на вируса, вместо да го блокират изцяло, предаде БНР.
 
Експертът по инфекциозни болести обясни, че основната и крайна цел е да се предотврати нарастването на клиничните случаи на заразата като се елиминират възникващите симптоматични случаи.
 
"Ако хората се заразят, попречете им да се разболеят и ако им попречите да се разболеят, в крайна сметка ще им попречите да прекарат тежко болестта", отбеляза Фаучи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Хемус

преди 3 години

Докторът освен италианец е и малко евреин!

21

Анонимен

преди 3 години

я да видим едни патентчета на коронавируси и методи за диагностициране на чие именце са в регистърчето. фаучи ти ли си бе брато... ай леле. и да видим сега как се патентира нещо дето го е създала природата. а ти ли го създаде. има едни закончета против създаването на смъртоносни вируси и т.н. ко праим сега?

20

дедо Ташунко

преди 3 години

до Хемус, номер 21. Имате пълно право, Фаучи е сатаната. Той служи на интересите на големи фармаконцерни и от там касира заради "заслугите си" милиони хонорар. По произход е италианец и пълен мошеник.

fallback