Снимка: БГНЕС
fallback

Поредна публична изява на Доналд Тръмп, а редом до него и съпругата му - Мелания, пореден път, в който наблюдателни зрители забелязват как Първата дама на САЩ далеч не иска да държи ръката на съпругата си.

В края на снощния дебат между кандидат-президентите Доналд Тръмп и Джо Байдън, съпругите им отново се качиха на сцената за да позират за снимка. След това Мелания и Доналд се отправиха към изхода а камерите уловиха как Първата дама изтръгва ръката си от тази на съпруга й.

Някои потребители в Twitter приеха поредния израз на неприязън от страна на Мелания като знак, че моделката не се чувства щастлива във връзката си с президента на САЩ. Други обаче бяха убедени, че жестът е бил неволен, тъй като няколко часа по-късно двойката бе заснета как се държи за ръце, прибирайки се в Белия дом.

Самото присъствие на Мелания също предизвика интерес, тъй като само преди два дни, тя отмени участието си на предизборния митинг на Тръмп в Пенсилвания, тъй като все още продължавала да има упорита кашлица - остатъчен симптом от коронавируса, който Първата дама преболедува.

Това далеч не е първият път, в който камерите улавят Доналд и Мелания Тръмп в неловка ситуация. Последният път бе от първия дебат между Джо Байдън и сегашния стопанин на Белия дом. След като Джил Байдън прегърна съпруга си, Тръмп потърси любов и от своята жена, като дръпна няколко пъти ръката й, но тя все пак не го прегърна.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

51

До 50 Жоро

преди 3 години

Е, ти ако си мислиш че САЩ не е най- големия балон... Там точно си живеят в един измислен балон , и да ти кажа честно хич не ме е еня кой какво точно е в измисления ви свят. Фаст е, обаче че бяха, а и все още са от водещите сили в света и света трябва да се съобразява с тях...та си чешим езиците

50

Мелания 1

преди 3 години

Не съм за съжаление защото знаех какво следва.

49

Анонимен

преди 3 години

До МеланияТонка, сама си е виновна, за това никой не спори :) Когато се хванеш с нарцис, очите ти винаги трябва да са отворени, може да те излъже за всичко, може да направи и неочаквани неща :))) Нито е хубавец Тръмпи, нито има с нещо да ги задоволява жените, избива комплекси, единствено съжалявам за прекрасната усмивка на Мелания, но както се казва - каквото повикало, такова се обадило :)))

fallback