Снимка: БГНЕС
fallback

Доналд Тръмп и Джо Байдън трябваше да се изправят днес един срещу друг на втори предизборен дебат, но той в крайна сметка беше отменен. Причината - несъгласието на Тръмп да участва във виртуална среща.

Двамата кандидати за президент обаче ще отговарят на въпроси на избиратели в две отделни телевизионни дискусии – Доналд Тръмп по Ен Би Си, а Джо Байдън по Ей Би Си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Pesho

преди 3 години

Много не го харесвам Тръмп ,но е единствения президент ,който каза на света ,че СЗО са измамници,единствения ,който не се съгласява да се срастне с тези ,които целят световно господство ....Публична тайна и срещата в град Давос (Швейцария ),на която той им казва чао ,падне ли той ,тежко ни с този другия психопат ...

18

Анонимен

преди 3 години

Когато водиш с 12-14% е безсмислено да влизаш в преки дебати с опонента си от който можеш да чуеш само лъжи и хули. През мандата си Тръмп изрече над 50000 лъжи с което ще остане завинаги в американската история, всичко е документирано и преброено. Навремето Клинтън заради само една лъжа че Моника Люински не му е свирила на саксофона републиканците му искаха оставката.

17

Четвърти километър

преди 3 години

До Анонимен Джонка ,чакаме те !

fallback