Снимка: БГНЕС
fallback

Президентът на САЩ Доналд Тръмп обяви номинацията на консервативната съдийка Ейми Кони Барет за член на Върховния съд, предаде БТА, позовавайки се на Асошиейтед прес и Франс прес.

"Това е моята трета номинация (за член на Върховния съд) и това е голям момент", заяви президентът в градината на Белия дом.

"Ще бъдете фантастична", добави Тръмп, обръщайки се към съдийката, която стоеше до него.

Кандидатът на Демократическата партия за президент на САЩ Джо Байдън призова Сенатът да не гласува за номинацията на Барет преди изборите на 3 ноември.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Анонимен

преди 3 години

Тръмп е луд и ще върне САЩ в 19 век.

15

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Демократическата партия е комунистическа и финансирана от Китай."Глупости. И двете партии са финансирани от еврейското лоби. И двете партии са либерасти. Едните се правят на консерватори а другите на комунисти но всички са либерали и педофили.

14

Анонимен

преди 3 години

Либерастичната *** ака тухли четворки, с онези мизерства които направиха последните 20 (и в частност 4) години ще се върнат като бумеранг и ще ги отнесат. Няма либерастична медия която да има някакяа правдоподобност повече, няма нищо което либераст да предложи на нормалните хора и те да го харесат. Сами се омаскариха и след избора на Барет са сгънали тотално сергията. Остава им The House с тая мър...ша която демонстрира че е над закона вече достатъчно пъти. И са до там, скоро власт няма!

fallback