Снимка: БГНЕС
fallback

Президентът на Съединените щати Доналд Тръмп заяви на митинг в Олд Фордж, Пенсилвания, че кандидатът на демократи Джо Байдън е техният "най-лош кошмар".

"Единственият начин те да спечелят е чрез фалшиви избори. Наистина вярвам в това", настоя Тръмп по време на митинга, коментирайки предложението на Демократическата партия за налагане на гласуване по пощата в цялата страна поради пандемията от коронавирус.

"Джо Байдън е марионетка на радикалното ляво движение, което се стреми да унищожи американския начин на живот", посочи Тръмп в речта си пред симпатизантите в Пенсилвания.

Ако демократите поемат властта след изборите през ноември, "хаосът", произтичащ от неотдавнашните широко разпространени протести, ще дойде и в други градове в САЩ, заяви още президентът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

41

Анонимен

преди 3 години

Тръмп е жалък клоун и щезагуби. Самите американциго осъзнават и те ще гласуват,а не някакви българи, коитомного го харесвали.

40

Анонимен

преди 3 години

Американският начин на животе като тръмповия начин на живот-- да направим америка отнововелика (вече не е!) със санкциисрещу всеки, който не е съгласен.

39

БЙИ

преди 3 години

Ако не сте разбрали що за президент и човек е Трамп прочетете книгата на племенницата му,вижте отношението му към жените ,прочетете биографията му и тогава коментирайте.

fallback