Снимка: БГНЕС
fallback

Калифорния ще освободи най-малко 8000 затворници предсрочно от щатските затвори, за да забави разпространението на Covid-19 в тях, съобщиха властите в щата, цитирани от Ройтерс и БТА.

На изискванията за освобождаване отговарят затворници, на които остава да изтърпят от присъдата си година или по-малко. Сред затворниците, които ще бъдат изключени от предсрочното освобождаване, ще бъдат тези, осъдени за престъпления от насилствен характер и сексуални престъпления.

Тези, които ще бъдат предсрочно освободени, може да напуснат затворите до края на август.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

велес до 9

преди 3 години

До тоя, много учения, дето веднага обяснява, номер 9! Ами сега бе пиле шарено, що ликвидирахме стандартите? Що преди 89-та се стремяха работниците да имат СКЩ? За лаиците като тебе пояснявам, че това е /собствен качествен щемпел/ *** де толкоз акъл да вденеш! И що сега като си купиш уред, като му изтече гаранцията и го пиши бегал?

16

Анонимен

преди 3 години

Не твърдя, че е конспирация. Твърдя обаче, че изолация, маски, кпп и всички други мерки доведоха.не до спиране на заразата, а до фалити. Благодаря.

15

Copocoид

преди 3 години

Естествено истината не е написана в американските медии, а тук само е преведена.В САЩ повечето от затворите са частни и това е огромен бизнес. Съдиите са на доилка от тези затвори и не се церемонят да вкарват в панделата за нищо предимно хора с ниска квалификация, които по-късно ги ползват да бачкат без пари.Има цели отрасли от икономиката, които са свързани с пандизите в САЩ.Сега, естествено за пандизите е нерентабилно да лекуват хора безплатно и те да не им бачкат и затова ги пускат.

fallback