fallback

Statue of Melania Trump set on fire in Slovenia

Here is the link to an article about it https://t.co/2g810AAqTL pic.twitter.com/XWFVE4nmNP

— Hear Me Roar (@Stop_Trump20) July 9, 2020

 

Дървена статуя на американската първа дама Мелания Тръмп, намираща се в покрайнините на нейния роден град Севница в Словения, беше запалена и след това премахната.

Американецът Бред Дауни, чиято е била идеята и който е поръчал статуята, заяви, че тя е била запалена на 4 юли – националния празник на САЩ. На следващия ден Дауни е организирал премахването на останалото от нея, предаде Би Би Си.

Статуята на Мелания Тръмп с естествени размери беше създадена през юли миналата година, като беше издълбана от дърво.

Тя изобразяваше американската първа дама със синя рокля, каквато тя носеше на инаугурацията на Доналд Тръмп, с вдигната нагоре ръка.

Статуята предизвика смесени реакции още от самото начало. Местните хора реагираха с гордост, но и я определяха като срамота и я сравняваха със Смърфиета.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

Жоро

преди 3 години

До Анонимен 24 Би трябвало 'измисленият" американец да реве, но Трамп не се занимава с пубери-***.Той отговаря на ***, като изкуфелия Байдън, дъртата вещица Пелоси и десетки др.*** на които им бръкна в дупе.о.Словения не може(и да иска),както и БГ да мъти водите на САЩ.Такива държави само могат да се облагодетелстват(ако имат ЪКЪЛ) от приятелството си с САЩ, но то трябва да е истинско , а не тарикатско като това нашто 30г. мафиотско подобие на държава и правителство.

25

Жоро

преди 3 години

До НЕ СА СЛОВЕНЦИТЕ Приятелю-това не е един американец.Това е демократ(социалист на български),т.е антиамериканец.Не разбираш,защото не живееш в САЩ и слушаш сигурно антиамериканска помия, като CNN,Washington Post,New York Times и подобни представяни от БГ помия като новини от САЩ.Това не е Америка(САЩ).

24

НЕ СА СЛОВЕНЦИТЕ

преди 3 години

Американецът Бред Дауни, чиято е била идеята и който е поръчал статуята, заяви, че тя е била запалена на 4 юли националния празник на САЩ.ВИНАГИ НЯКЪДЕ в Която и да е Държава ИМА ЕДИН АМЕРИКАНЕЦ КОЙТО ДА СЕЕ РАЗДОРИ и РАЗПАЛВА ВРАЖДА

fallback