Снимка: БГНЕС
fallback

Президентът на САЩ Доналд Тръмп разпореди днес частите на Националната гвардия, разположени във Вашингтон след избухването на протестите срещу расизма, да бъдат изтеглени от столицата, предаде Франс прес.

"Току-що издадох заповед на нашата Национална гвардия да започне да се изтегля от Вашингтон сега, когато всичко е под пълен контрол", написа Тръмп в Тwitter.

В същото време американският президент предупреди, че националните гвардейци "може бързо да се върнат в столицата, ако е необходимо".

"Много по-малко демонстранти от предвиденото вчера вечерта!", изрази задоволство Тръмп.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Анонимен

преди 3 години

Айде короната вече не е модерна сега е ред на расистките протести да ни запълват ежедневието

18

Анонимен

преди 3 години

Срам ме е че съм бял като ги гледам толкова бели как са станали *** на тъмните. Все се оплакват от дискриминация , а не се сещат че ако не са престъпници няма да я има и дискриминациятаНе е въпрос на цвят а на манталитет

17

Додо

преди 3 години

Протестиращите са просто мaймунки, с коефициент на интелигентност доста по-нисък от средния и както винаги и сега биват използвани от едни ((хора като '(Сорос)), които никога в историята не са направили нищо, абсолютно нищо лошо или грешно! Това е! Днеска полицията в крайна сметка си свърши работата и ги разпрати по домовете им. И не задължително с цветя.

fallback