Снимка: БГНЕС
fallback

Избирането на Доналд Тръмп за президент на Съединените американски щати през 2016 година беше една от най-големите изненади. След като Обама сътвори история като първия чернокож главнокомандващ на страната, всички мислеха, че Хилари Клинтън ще продължи традицията и ще стане първата жена в Белия дом. Това обаче не се случи и на нейно място дойде бизнесменът Тръмп, който обеща, че ще спре имиграцията в САЩ и ще построи стена на границата с Мексико.

Заедно с Доналд в Белия дом влезе и съпругата му Мелания, която, от своя страна, успя да влезе в историческите книги. Тя е единствената първа дама от 200 години насам, която е родена извън границите на САЩ, както и първата дама, чийто роден език не е английският. Г-жа Тръмп може да се похвали и с това, че пише история като първата първа дама, която е била бивш модел на бельо.

Тя бързо си спечели фенове и критици, които следват всяка нейна стъпка. На няколко пъти е нарушавала традициите, но пък винаги е впечатлявала с избора си на тоалети. Почитателите ѝ аплодират модния ѝ вкус, но пък критиците я обвиняват, че харчи много пари за дрехи. Това, за което всички могат да се съгласят, е странното отношение между Мелания и Доналд Тръмп.

Двамата се женят през 2005 година, а на сватбата присъстват множество звезди, сред които са и Бил и Хилари Клинтън. Година по-късно се ражда синът им Барън. Когато Доналд е избран за президент, Мелания и Барън не се местят веднага в Белия дом заедно с него, а остават в Ню Йорк, за да може момчето да завърши училище. Това е доста скъпо удоволствие, защото само охраната на първата дама е струвала 27 млн. долара.

Кога двамата привличат внимание с проблемите си вижте в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

30

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Аз видях малко химия...,но между нея и канадеца Трюдо"Ами нормално. И Трюдо и Мелания са гейове така че се надушват взаимно.

29

Анонимен

преди 3 години

Мелания е мъж. Не е такъв противен травестит като Мишел Обонго ама пак е мъжка.

28

4epa

преди 3 години

ИМА ДУКИ- ПАРИ, ПАПИ , ДОЛАРИ !!!!!!!!!! КОЛКО ТОЛУПИ В БЪЛГАРИЯ С ПАРИ- ОТКРАДНАТИ ОТ НАС ИМАТ ЗА ЖЕНИ ХУБАВИ МОМИ4ЕТА !!!!!!!!

fallback